ASLI YEŞİLYURT

Hediye almak oldukça zorlayıcı bir olaydır. Özellikle karşıdaki zor bir insansa. Ancak bu uğurda kişiliği büyük ölçüde etkileyen burçlardan da yardım alınabilir. Karşıdakinin burcunu biliyorsanız, kara kara düşünmenize gerek kalmayacak. İşte karşınızdakinin burcuna göre ona hediye alırken dikkat etmeniz gerekenler…

KOÇ

koç-2

Heyecanı yüksek Koç kadınlarına hediye alırken bakmanız gereken en önemli etken canlı renklere sahip olmasıdır. Kıpır kıpır, capcanlı ve donuk olmayan renklerde hediyeler seçerek koç kadınlarının yaşam enerjisine enerji katabilirsiniz.

Koç erkeğine ise yine enerjik, onları harekete geçirecek, sporla ilgili hediyeler alınabilir. Bu bir koşu ayakkabısı veya müzik ile ilgili bir aksesuar olabilir.

BOĞA

boğa-1

Kadın veya erkek fark etmeksizin bir Boğayı mutlu etmenin yolu yemekten geçer. Boğa burçlarını mutlu etmek istiyorsanız güzel bir yemek ısmarlayabilirsiniz.

İKİZLER

ikizler-1

Sıradanlıktan nefret eden İkizler için ne alırsanız alın onu şaşırtmanız gerekir. Özellikle beklenmedik anlarda alınan hediyeler onlara büyük sürpriz olur ve onların duygularını tatmin eden. Son dakika sürprizlerinden de oldukça hoşlanan bu burçlara bir konser bileti alabilirsiniz.

YENGEÇ

yengeç-2

Tatlı mı tatlı, duygusal bir burç olan Yengeçler için ev her şeydir. Durum böyle olunca Yengeçler, onların evi ile alakalı veya onu eve bağlayacak ne olursa olsun beğeneceklerdir. Örnek olarak ev için bir film gecesi hediye edebilir. Bir film alabilir veya yemek yapmayı seviyorsa mutfak eşyası alabilirsiniz. Buna ek olarak sıcak bir battaniyeden de hoşlanacaklardır.

ASLAN

aslan-1

Hediye konusunda en zor burçlardan biri olan aslanları memnun etmek de oldukça zordur. Aslanlar ucuz hediyelerden hoşlanmaz. Gösterişli, şaşalı kolyelerden, saatlerden hoşlanan Aslanlara asla gösterişsiz bir hediyeyle gitmemelisiniz. Örneğin çiçek alacaksanız mutlaka pahalı bir çiçek olmalı, yemek ısmarlayacaksanız lüks bir mekan olmalı.

BAŞAK

başak-1

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

Düzenli, tertipli Başaklar için güzel kokulu parfümler alabilirsiniz. Gelenekçi bir burç olan Başaklar için çok düşünmeye gerek yok, onlar için şaşırtıcı bir hediye değil, kullanışlı bir hediye daha önemlidir.

TERAZİ

terazi-1

Hediye almaya bayılan Teraziler de Aslanlar gibi ucuzluktan hoşlanmaz. Zarif ve kaliteli hediyeler isterler. Onlar için düşünülmüş ve az da olsa para harcanmış bir hediye olması yeterli.

AKREP

akrep-2

Akrep denilince akla tabi ki ilk gelen aşk ve tutku duyguları oluyor. Akrebe alacağınız hediyede ona değer verdiğinizi mutlaka hissettirin ve hediyenin ona özel olduğuna dikkat edin. Hediyenizi seçerken iddialı renkler tercih edebilirsiniz.

YAY

yay-1

Yay burçlarına hediye alırken onların bir gezgin olduğunu unutmayın. Fazla lükste gözleri olmadığı için onlar için bir çadır bile kabul edilebilirdir.

OĞLAK

oğlak-1

Entelektüel bir burç olan Oğlaklar için en uygun hediyeler onlara değer katacak tarihi kitaplar olabilir. İkiniz için özel bir hediye tercih etmek isterseniz ise beraber fotoğraflarınızın olduğu bir fotoğraf albümü de onların oldukça hoşuna gidecektir.

KOVA

kova-1

Kova burçlarına da hediye almak oldukça zor bir iştir. Klasik hediyelerden hoşlanmayan Kovaları ters köşe yapacak bir hediye seçmelisiniz ki olabildiğince klişelerden uzak olsun.

BALIK

balık-1

En mütevazı burç olan Balıklar için ne alırsanız alın mutlu olacaklardır. Balıklar için büyük sürprizlere gerek yok, iyi düşünülmüş küçük bir hediye bile onlara yetecektir.

Editör: Aslı Yeşilyurt