GÖKÇE ÇALIŞCİ

6.his diye adlandırılan durugörü doğuştan gelen bir yetenektir ve her insanda bulunmaz. Bu insanlar olayları tahmin edebiliyor ve adımlarını ona göre atıyor. İşte söz konusu adeta doğuştan önsezileri kuvvetli 3 burç…

Kehanetler - Dördüncü Yol Yorumlar
Balık Burcu: İçine kapanık olan Balıklar önsezilerine göre hareket ediyor. Bulunduğu ortamdaki negatif ve pozitif enerjiyi hissedip bu durumdan hemen etkilenebiliyor. Tahmin yeteneklerinin sınırlarını hayal etmek ise hiç diğer burçlara göre değil. Onların geleceğin kahin burçları arasında ilk sırada. 

Kahinlik ve Kehanet - Astrolog Arif Aydın
Yengeç Burcu: Geleceğe dair ani kesitler gözünün önüne gelen ve gördükleri çıkan Yengeç Burcu’na bu özellik doğuştan yüklendi. Geniş kapsamlı düşünebilmesi olayların gidişatını önceden hissetmesi onu diğer burçlardan farklı kılıyor. Balık Burcu gibi enerji konusunda master yapan Yengeç ne dediyse çıktı.

Aldatmak bu burçlar için eğlence Aldatmak bu burçlar için eğlence

Baba Vanga ve Shipton Ana'nın ustası Nostradamus'un 2019 Türkiye  kehanetleri - Galeri - Yeni Asır

Akrep Burcu: Tahminleri doğru çıkan Akrepler önsezileri ile gündeme geliyor. Geleceği görebildiklerini söyleyen Akrepler ne dese çıkıyor. Ne kadar zehirli de olsa bir krep size tavsiye veriyorsa ‘yapma’ diyorsa yapmayın. Akreplerin bir bildiği var, siz bilemez ve göremezsiniz.

Editör: Gökçe Çalışcı