YAŞAM

Feng Shui ile evinize bereket çekin

Evde yaptığımız basit hatalar ile bereket enerjisinin akışını kesebiliriz. Evinizin bereketlenmesi için yapmanız gereken tek şey Feng Shui öğretisini kullanmak.

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Bulunduğunuz mekana, hayatınıza bolluk ve bereket katmak için yapmanız gerekenler... Feng Shui ile  para ve kazanç için neler yapılabileceğini paylaşacağız. Feng Shui, Çince'de rüzgâr ve su anlamına gelir, 5 bin yıllık bir geçmişe sahiptir. Doğada var olan yaşam enerjisini, yaşadığımız mekânlarda harekete geçirme yöntemlerini gösteren  Çin öğretisidir. Günümüzde birçok kişi Feng Shui öğretilerine göre yaşam alanlarını dekore etmekte.

Evinizin girişi her şeydir. Onu güzelleştirin. Evinize giren enerjiyi güzellikle karşılayın. Unutmayın gittiğiniz bir evde ilk izlenim her şeydir.

Kapı numaranızın görünmesine dikkat edin çağırdığınız enerji sizi bulamayabilir. Kapı zilini de es geçmeyin.

Sıkıntıları sorunları olan bir eve kimse girmek istemez. Önce evinizin sıkıntılarını giderin, evinizi istikrarlı tutmak, finansal istikrarınızı ve büyümenizi destekler.

Tuvalet kapakları en önemli konu. Kullanmadığınız zaman kapatın sifonu çektiğinizde giden şeyler gibi paranızda akıp gidebilir.

Kendinizi paraya kodlayın. Bilinçaltınıza ve kendinizi zengin olduğunuza inandırın.

Yeterli paranız olmadığını düşünüyorsanız bu düşünceleri olumlu bir olumlama (afirmasyon) ile değiştirin. Örneğin: "Bolluk, bereket bana birçok farklı kanaldan gelir."

Akan su, koşan atlar, hareketli tekneler gibi fotoğraflar veya resimler akış ve bolluğu temsil ettiği için evinizde bu imgelere yer verin.

Evinizde olan sızıntıları tamir edin.