Başarısı ile göz dolduran burçlar Başarısı ile göz dolduran burçlar

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Sonbahar ayına giriş yaptık. Hüzün mevsimi olarak bilinen bu ay  bizi yer yer gerilimli bir gökyüzü bekliyor.  Mars retrosu, merkür retrosu ve dolunayın bol olduğu bu ay dengeler biraz bozulacak. Bu ay spritüel çalışmalara daha fazla özen gösterin ve rüyalarınıza dikkat edin size bir mesaj verecekler. Peki eylül ayı burçlar için nasıl geçecek. 

Kadın Burç Yorumları | Siberalem.com

İKİZLER

Baba ve anne olmayı bekleyen İkizler harcamalarına dikkat etmeli. Bütçe konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Flörtleri ile problemler yaşayacaklar. Yakın arkadaşlarının arkalarından iş çevirdiklerini öğrenecekler.  İş hayatında otorite figürleri tarafından zorlanacaklar. Ticari işler yürüttükleri ortama dikkat etmeliler. Özellikle  15,17,22,25,26 ve 29 tarihlerine dikkat etsinler. 

yay burcu kadini
YAY

Aile içi fırtınalar kapılarını çalacak. Hayal kırıklıkları yaşayacaklar. Aile konusunda göz yumdukları gerçekleri kabullenecekler. Bundan dolayı yaşam kaliteleri bozulacak. 
Riskli yatırımlar yapmaktan kaçının. Flörtler ve çocuklarla alakalı krizler yaşayacaklar. Bekledikleri mahkeme durumlarında yara alacaklar.   İnternet alış verişlerinde  dikkatli olmalılar ve 5,17,23,25,26 ve 29 Eylül tarihlerine dikkat etsinler.  

balik burcu kadini

BALIK
Evliliklerinde kriz yaşayacaklar. Hayatındaki insanlarla ciddi hayal kırıklığı yaşayacak ve onların gerçek yüzünü göreceksin. Eş ve mirastan yana zora düşeceksin. Yaşadığınız sorunları ailenize ve çocuklarınıza yansıtmamaya özen gösterin. 12,17,21,24,25,29 Eylül tarihlerinde ekstra dikkat etsinler.

Editör: Gökçe Çalışcı