GÖKÇE ÇALIŞCİ

Evlenmeden önce sorduğumuz sorulardan, ne iş yapıyorsun? Maaşın ne kadar cümlelerinin yerinin burcun ne? sorusu aldı. İlişkilerde artık burç uyumu son derece önem teşkil ediyor.  Kadınlar için her zaman popüler olan bir burç vardır. Karınların belirlediği kriterler bu erkeklerde hep vardır. İlişkilerde macera, heyecan, aşk ve para gibi özellikleri bulunduran erkek burçları...

Ciddi Bir İlişki Yaşamanın İpuçları | Altınbaş Life

ASLAN: Egoist olmasına bakmayın. İlişkilerinde patron değil liderdir. Partnerine herzaman doğruyu gösterir. Oldukça eğlenceli bir yapısı vardır. Sevgilisinin yanında kedi gibi dışarıda tam bir Aslandır. Sevdiğine değer verir. Aslana güven verirseniz o varını yoğunu sizin önünüze serecektir.
Mutlu bir ilişkiye sahip olmak için...

Zeki değilseniz bu burçtan uzak durun Zeki değilseniz bu burçtan uzak durun

AKREP: Çekilmez bir yapısı olsa bile o gizemine dayanamayacak ve aurası başınızı döndürecek. Her gün onu çözmeye çalışacağınız için ilişkiniz uzun soluklu olacak. Kavgacı yapısını törpülerseniz ondan delisi ve aşığı yoktur. Yeter ki ona sadık olun.

Bir ilişki nasıl yürütülür? İlişkiyi yürütmenin püf noktaları | İlişki

TERAZİ: İlişkilerini hep dengede yaşar. İlişkisini tek nefeste tüketmez her gün farklı bir yönünü ortaya çıkarır ve ilişkiniz eğlenceli hale gelir. Maceracı olduğu için asla bir yerde oturmayacaksınız. Aşkın kıymetini iyi bilirler.

Editör: Gökçe Çalışcı