GÖKÇE ÇALIŞCİ

İhtiyaç anında sorumlu ve uygulamalı davranan insanlara her zaman diğerlerinden daha fazla saygı duyulur. Ancak bu durum herkes için geçerli değildir. Sorumsuz, umursamaz, gerektiğinde ortadan kaybolan pek çok insan vardır arkanızı döndüğünüzde onları yanınızda bulamazsınız. İşte sorumsuz o burçlar... 

Sorumsuzluk Neden Olur? - Yavuz Mental

KOÇ: Maceraperest olan Koçlar atacakları adımların hesabını yapmazlar. Bu durum kendisi haricinde etrafındaki insanları da zora sokar. Spontan tavırları bazı durumlarda cesur ve yaratıcı çözümleri beraberinde getiri ki bu da bazen avantaj olabiliyor. 

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

Ego ne demek ? -

ASLAN: Egoist olan bu burç ilgi hep onda olsun ister. Bu durum liderlik özelliği için uygun ama kendi ihtiyaç ve arzularını başkalarına karşı sorumluluklarının önüne koyduğunda sorunları beraberinde getiriyor. Kendi işlerini başkalarına yıkmaya bayılırlar.  

Sorumsuzluk Neden Olur? - Yavuz Mental

YAY: Özgür ruhlu, maceracı olan Yayları yerinde tutmak zordur. Yeni deneyimler kazanmak isterler ancak daha birin tamamlamadan diğer deneyime atladıkları için sorumsuz görünmelerine sebep olur. Aklınız varsa Yay burcuna iş emanet etmeyin. 

Çapkın Erkeği Tanıma Kılavuzu! - Mahmure

İKİZLER: Aşkta daldan dala atlayan hayatını rayına sokamamış bu burç dualiteleri ve uyarlanabilirlikleri ile tanınır. Tutarsız ve güvensiz tavırlar sergilerler. Fikirlerinde asla sabit değillerdir.  

KOVA: Müziğin sesini bir tek kendileri duyar ve kendileri oynar. Onlarla ekip çalışması yapmak çok zordur. Çünkü bağımsız düşünürler. Yeni fikirlerin kapısını açmak için bir avantaj gibi görünse de geleneksel sorumluluklardan ve toplumsal normlardan kopmuş görünmelerine sebep olur. 

Editör: Gökçe Çalışcı