GÖKÇE ÇALIŞCİ

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

Güzellik algısı kişiden kişiye göre değişir. Ancak astrologlar bu burçların aurası’na kimsenin hayır diyemeyeceğini ve güzelliğini herkes tarafından kabul edildiğini söylüyor. İşte güzelliği ile akıllara baştan alan o burçlar.

Jennifer Lopez - Age, Bio, Birthday, Family, Net Worth | National Today
ASLAN: Yapıları gereği egoist ve benmerkezci olan Aslan göz önünde olmaya bayılıyor. Enerjileri ve tavırları ile herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Bir Aslan kadınını fark etmemek imkansız. 24 Temmuz 1963 yılında doğan Latin güzeli Jennifer Lopez de Aslan burcunun özelliklerini taşıyanlardan.  

Bilim Dünyasına Göre Yeryüzündeki En Güzel Kadın Bella Hadid | Vogue Türkiye

TERAZİ:Yüz hatları dikkat çeken Terazilerin enerjisi ve güzelliği dengededir. Sağlığına ve  spora düşkünlüğü ile bu kadınları hemen fark edersiniz.  9 Ekim 1996 doğumlu Bella Hadid, Terazi burcunun özelliklerini yansıtıyor.

Buse Terim | Irina Shayk'ın en iyi 10 stili

OĞLAK: Fizikleri, azimleri derin yüz hatları keskin bakışları ile hemen fark edilirler. Cilt bakımlarını iki elleri kanda dahi olsa atlamazlar.  Cesur ve iddialı tarzlarıyla bütün gözleri üstlerine çekerler. 6 Ocak 1986 tarihinde Rusya'da doğan Irina Shayk, Oğlak burcu kızlarını temsil ediyor.

Editör: Gökçe Çalışcı