GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar bazı burçların diğer burçlara oranla  daha güçlü olduğunu söylüyor. Bu insanlar gözü kara ve korkusuz olarak nitelendiriliyorlar. Çünkü bu kişiler adeta savaşçı gibi hareket edebiliyorlar. Cesaretleri ile imkansız gibi görülen olayları bile sırtlanabiliyorlar.  İşte  doğuştan hem korkusuz hem de savaşçı 3 burç.. 

Efsanevi korku serisi, “Kötü Ruh: Uyanış
KOVA: Hem zeki hem maceracı olan bu burcun insanları savaşçı özelliği sayesinde ön plana çıkıyor. Zekasını ve korkusuzluğunu harmanlayarak hareket eden Koçların önünde kimse duramıyor. Zorlu şartlara rahatlıkla göğüs gerebiliyorlar. 

Bu burçların cebi para görecek Bu burçların cebi para görecek

Forbes en çok kar getiren korku filmi karakterlerini açıkladı

KOÇ: Güçlü, zeki olarak bilinen Koçlar sevdiklerini korumak için  her şeyi yaparlar.  Bu nedenle bir savaşçı edası ile hareket ederler. Liderlik vasıfları oldukça yüksektir. Korkusuzdurlar. Öfkeli oldukları için fevri hareket ederler. Sevdiklerine zarar gelmelerini istemedikleri için çabuk tahrik olurlar.  Bu nedenle hem savaşçı hem de korkusuz burçlardır. 

Korku Kapanı Serisi Filmleri - Korku Kapanı Serisinin İsimleri, İzleme  Sırası, Vizyon Tarihleri, Konuları Ve Oyuncuları - Mahmure

ASLAN: Aslanlar detaycıdır.  Sevdiği insanları tehlikeli durumlarda  asla yalnız bırakmazlar. Cesaretleri sayesinde korkusuz olarak ön plana çıkarlar.  Aslanı kalbi yönetir.  Çok seçici olmasının yanı sıra egosit tavırları sebebi ile de kahramanlık yapma durumları söz konusudur.

Editör: Gökçe Çalışcı