GÖKÇE ÇALIŞCİ

Bu burçlar 40’ından sonra zengin olacak Bu burçlar 40’ından sonra zengin olacak

Astrologlar zodyak kuşağının en neşeli burçlarını açıkladı. Bu burçlar sayesinde 32 dişiniz birden görünecek gülmekten karnınıza ağrılar girecek. Bu kişilerle mutsuz olmak adeta imkansız gibi görülebiliyor. İşte söz konusu adeta doğuştan en akıllı ve en eğlenceli 3 burç…

Masaüstü : Spor Dalları, insanlar, gökyüzü, atlama, yaz, Koşu, Kişi,  Arkadaşlar, eğlence, Atlamak, Gülümsemek, Insan eylemi, fiziksel egzersiz,  atletizm, Tezahürat 3500x2758 - wallhaven - 617306 - Masaüstü arka plan hd  - WallHere
KOVA: Arkadaş canlısı olan Kovalar sosyal yapıları ve zekaları sayesinde herkesi mıknatıs gibi kendine çeker. Akılları sayesinde başarıyı kolaylıkla elde ederler. Yeni fikirlerin babası olarak bilinirler. Kovanın göbek adı eğlencedir. 

Voleybol, Oyuna Katılmak, Eğlenmek ve Büyümek
BAŞAK: Titiz ve takıntılı Başaklar akıllı burçlar arasında gösterilirler. Yeni bilgiler öğrenme konusunda oldukça açtır. Zekası yanında eğlenceli kişiliği de ön plana çıkar. Gözlem yetenekleri, başarıyı aramaları ve detayları fark edebilmeleri, onları akıllı burçlar arasına sokar. 

Zeki İnsanların Özellikleri | Okurdan Blog - Kaliteli ve Eğlenceli İçerik  Sitesi
İKİZLER:  Araştırmacı ruhlu olan İkizler zekasını iyi kullanan burçlardan biridir. Dedikodu yapmayı sever, bu özelliği sayesinde ortamların aranılan burcudur. Onlar dünyaya göbek atarak gelmiştir. Mutsuzluk nedir bilmezler etrafında ki insanların da öyle olmasını isterler.

Editör: Gökçe Çalışcı