GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astrologlar bazı burçların sinirleri ile ön plana çıktığını açıkladı. BU burçların sinirleri anlıktır. Köpürmesi ve durulması bir anda oluyor.  İşte adeta sinir küpü olan, doğuştan en asabi 3 burç; Koç  Akrep ve Yay burcu.

Öfke Kontrolü İçin Öneriler Öfke Kontrol Teknikleri | NextVery

KOÇ: Bulunduğu ateş grubunun özelliğini taşıyan Koçlar iyimserliği kadar öfkesi ile de ön plana çıkıyor. Kedinin kuyruğuna basar gibi Koçun da damarına basarsanız sizi cırmalar. Sinir katsayısı anında yükselir. Kendinizi seviyorsanız Koçları sinirlendirmeyin boynuzlarını bir yerinizde hissedebilirsiniz.. Sinirlendikleri zaman tersi ters olan kişilerdir.

Öfke Kontrolü Ne Zaman Gerekli - Nora Psikoloji

Başarısı ile göz dolduran burçlar Başarısı ile göz dolduran burçlar

AKREP: Gizemli halleri ile tanınan Akrepler öfkesini de çok iyi saklar.  Öfkesi sürekli burnunda gezer. Dediklerini yapmazsanız zehirli iğnesi sizi öldürebilir.  İçinden geçeni dışarı yansıtamadıkları için sinir küpü gibi gezerler.

Öfke, kontrol edilebildiği sürece sağlıklıdır ve işe yarar' - Son dakika  sağlık haberleri – Sözcü

YAY: Maceraperest olan Yaylar  bir anda sinirlenir. Küçük tartışmaları koca bir dağ yapıp önünüze koyarlar.  Doğuştan sabi burçlar arasında yer alırlar. Bu özelliğinin yanında hayatı pozitif yaşamayı da fazlaca severler. Bu nedenle sinirleri geçtiğinde asabi hallerinden iz bile kalmaz.

Editör: Gökçe Çalışcı