Geçen hafta Gaziantepspor maçında Bursaspor'un çıkış yakalayacağını zaten biliyorduk, fakat bu kadar sansasyonel bir maç olacağının farkında değildik. 

Hakem hataları ilk defa Bursa'ya değil bir başka takımı yakmış oldu ve ciddi anlamda bütün Bursa camiasına ve Bursaspor taraftarlarını şok etti. Bunca hafta hakem hataları yüzünden puanlar kaybeden bir takımın yine hakem hataları ile puan kazanması ne kadar acı verici bir olay değil mi? Bana göre kesinlikle hakemin bariz yapmış olduğu hatalar sayesinde Bursaspor 3 puanı aldı. İlk yarı oynamış olduğu futbolu eğer ki bugün saat 16.00'da başlayacak olan Osmanlıspor maçına yansıtırsa kimse kusura bakmasın ve demedi demeyin biz bu Osmanlı'yı darmaduman ederiz diye düşünüyorum. Hafta içerisinde kulübün ziyaretçisi çoktu ve Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın Ali Ay'ın ciddi anlamda hafta içi mesai yapması gerekti. 

3'TE 3 YAPALIM

Bugün içerisinde statta yaklaşık 600 kadar Bursaspor taraftarının olması bekleniyor. Maç Pazar gününden Cumartesi gününe çekildiği için ne yazık ki isteyen herkes gelemiyor. Şampiyonluk yaşamış bir şehrin ve Türkiye'de ortalama seyirci bakımından üçüncü sırada yer alan bir takım için neden tuhaf saatler seçerler anlam veremiyorum. Hele ki Bursaspor taraftarının işçi kesimden oluştuğunu düşünürsek... Bu maçın pazar günü akşam 19.00'da olması gerekirken, cumartesi saat 16.00'da olması ve ne yazık ki aynı gün içerisinde Bursa'da çok önemli 2 maçın daha bulunması. Birincisi bayan voleybol takımımızın oynayacağı ve lider ile yapacağı maçta mutlak galibiyet şart, aksi düşünülemez bile... Umarım ki kızlarımız bu zorlu karşılaşmadan 3-0'lık net bir galibiyetle ayrılacaktır ve yine aynı gün Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak olan Bursaspor Durmazlar ve Eskişehir basketbol takımları arasındaki maç hayati önem taşıyor. Bursaspor Durmazlar'ın bu maçı alması durumunda hemen hemen bir üst ligin kapısı aralanmış olacak. Umarım federasyonun yapmış olduğu değişiklik burada işimize yarar ve Bursaspor üçte üç yaparak bu hafta en azından Bursaspor taraftarının yüzünü güldürür. Kulüp içerisindeki sıkıntılara değinmeyeceğim, çünkü kesinlikle ben arma aşkı olan bir taraftarım ve bu arma uğruna çok bedeller ödedim, ödemeye de devam ediyorum. Ne olursa olsun kulüp içerisindeki sıkıntıların ortadan kalkması için canla başla mücadele edenlerin en başında geleceğimden kimsenin şüphesi olmasın ve buradan Bursaspor başkanı sayın Ali Ay'a sesleniyorum: Umarım sıkıntılar son bulur ve bilin ki bu sıkıntıların ortadan kalkması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yönetimler gelip geçici 'arma' kalıcıdır...