GÖKÇE ÇALIŞCİ

Reddedilme korkusu ve aşırı hassasiyet bu burçların karakteristik özelliklerinden. Zodyağın bu 3 burcu iletişim kurmaya korkarlar ve yaşadıkları güven eksikliği nedeni ile asla ilk adımı atmazlar. Biri gelip onları kabuklarından çıkarmayana kadar öylece devam ederler. Söz konusu burç grupları şu şekilde; Yengeç burcu, Balık burcu ve Boğa burcu.

Bu burçların cebi para görecek Bu burçların cebi para görecek

Utangaç Değil de İçe Dönük Olduğunuzu Gösteren 20 İşaret | Paratic

YENGEÇ: İlk kez girdikleri bir ortamda asla rahat edemeyen Yengeçler, kalabalık ortamlarda kabuğuna çekilirler. Güven problemi olan yengeçler asla iletişim kuramazlar.

 Utangaç Çocuklara Nasıl Davranılmalıdır? - Bebek.com

BALIK: Kalabalık ortamlar Balıklara göre değildir. Kendi suyunda tek başına yaşamaya bayılırlar. Aşırı hassas ve kırılgan balıklar oldukça utangaçtırlar. Girdiği ortamlarda gergin hissederler ve kolay bir şekilde iletişim kurmazlar.
Utangaç Çocuğa Nasıl Davranılır? - Cicicee

BOĞA: Zodyağın asi burcu gibi görünse de aslında, oldukça çekingendirler. Boğa burcunun sayılı arkadaşları vardır ve onlar dışında kimseyle samimi olamaz, iletişim kuramazlar. Samimi olmayan insanlardan ve kalabalıklardan nefret ederler. Yapmacıklık onlara göre değil...

Editör: Gökçe Çalışcı