ASLI YEŞİLYURT

Burçların kişiliğimize, beğendiğimiz şeylere, hoşlandığımız sürprizlere hatta sevdiğimiz renge kadar birçok şeye etkisi vardır. Kendi kişiliğimizin yanında bizi biz yapan burçlarımıza göre hangi ülkede yaşamalıyız sizce? Burçların hangi ülkelerde daha mutlu olabileceğini sizin için hazırladık.

KOÇ / TAYLAND

10koç

Hareketli yaşantılarıyla ün salmış Koç burçları için eğlencesi hiç bitmeyen Tayland ideal bir ülkedir.

Aldatmak bu burçlar için eğlence Aldatmak bu burçlar için eğlence

BOĞA / DANİMARKA, NORVEÇ

9boğa

Risklerden olabildiğince uzak duran Boğalar için sakin, yenilikten uzak, stabil ülkeler tercih edilebilir. Örneğin Danimarka, Norveç gibi sakin yaşantısıyla bilinen ülkelerde Boğalar mutlulukla yaşayabilir

İKİZLER / ALMANYA

11ikizler

Uzun süre aynı yerde kalmaktan hoşlanmaya İkizler için ulaşım en önemli konudur. Bu nedenle ulaşımın kolay olduğu Almanya gibi ülkelerde daha mutlu olurlar.

YENGEÇ / İSVEÇ

3yengeç

Para kazanmayı, birikim yapmayı ve çalışmayı çok seven Yengeçler ailelerini güvende tutmak için daha çok çalışmak isterler. Bu nedenle de dünyanın en zengin ülkelerinden biri olan İsveç, onların çalışkanlığı ve güven duyguları için biçilmiş kaftandır.

ASLAN / İTALYA

12aslan

Gösterişe düşkün Aslanlar için tutkulu ülkeler harika yerlerdir. Özellikle moda konusunda namı yürümüş İtalya gibi ülkeler onları en mutlu edecek ülkelerdendir. Orada hem moda tutkularını doyurabilir, hem de romantik anlar yaşayabilirler.

BAŞAK / İSVİÇRE

5başak

Titizlikleriyle nam salmış Başaklar için dakiklik de oldukça önemlidir. Durum böyle olunca dünyanın en dakik ülkesi olan İsviçre de onlar için aranan yerdir.

TERAZİ / SİNGAPUR

7terazi

Yalnızlıktan hoşlanmayan Teraziler için cıvıl cıvıl, dopdolu ülkelerde yaşamam mutluluk kaynağıdır. Sosyal olmayı seven Teraziler Singapur gibi canlı ülkelerde mutlu olurlar.

AKREP / JAPONYA

6akrep

Kontrolün daima onlarda olmasını isteyen Akrepler, hem disiplinli hem de kültürel miraslarla dolu bir ülke hayali kurarlar. Bu nedenle Japonya tam da Akrepler içindir.

YAY / ABD

8yay

Özgürlüklerine düşkün Yay burçları için ABD gibi özgürlük sınırlarına saygı ülkeler tam onlara göredir. Özgürlüğü kısıtlamayan ülkelerde daha mutlu olurlar.

OĞLAK / FİNLANDİYA

2oğlak

Doğa aşığı Oğlaklar, kalabalıktan ve kaostan uzak ülkelerde yaşamak isterler. Bu nedenle doğal güzelliğiyle nam salmış Finlandiya onlar için biçilmiş bir kaftandır.

KOVA / GÜNEY KORE, JAPONYA

1kova

Teknolojiye düşkün Kovalar için teknolojinin capcanlı olduğu ülkeler gerekir. Bu nedenle teknolojiye önem veren Japonya, Güney Kore gibi ülkelerde daha mutlu olurlar.

BALIK / AVUSTRALYA

4balık

Hassas kişilikleriyle ünlenmiş Balıklar, denizden uzak durmak istemez. Durum böyle olunca 4 tarafı denizlerle kaplı Avustralya onlar için cennettir.

Editör: Aslı Yeşilyurt