ASLI YEŞİLYURT

Bu burçlar 40’ından sonra zengin olacak Bu burçlar 40’ından sonra zengin olacak

Düğün yapmayı düşünüyorsunuz ancak nasıl bir düğün istediğinize karar veremiyor musunuz? Belki de burcunuza danışmanız gereklidir. Bu yazıda burcunuz size nasıl bir düğün konsepti istediğinizi söyleyecek.

KOÇ

gorgeous-italian-hall-with-paintings-wall

Koçlar için ihtişamlı bir tören çok uygun olacaktır. Tüm gözlerin üzerinde olmasını seven Koçlara en yakışan düğün konsepti kraliyet düğünü gibi bir düğündür.

BOĞA

bride-groom-hold-their-hands-together-while-walking-around

Geleneklerine bağlı Boğalara en uygun düğün konsepti, geleneklere göreneklere uygun bir düğündür.

İKİZLER

confettie-falls-bride-groom-while-they-dance

Çok çabuk sıkılan İkizler için durmaksızın eğlenebileceği, kurtlarını dökebileceği bir düğün organize etmek gerekir. Harika müziklerin çaldığı, deli gibi dans edilen bir düğün İkizler için yeterli olacaktır.

YENGEÇ

shine-wedding-altar-newlyweds-stands-backyard-decorated-with-balloons

Duygusal bir burç olan Yengeç, duygularını her durumda belli etmek ister. Bu nedenle de kalabalık düğünlerde rahat edemezler. Onun yerine butik bir düğün onları çok daha mutlu edecektir.

ASLAN

celebration-hall-with-full-guests

Aslanlar düğünde deli dolu eğlenmek ister. Bu düğüne de DJ eşlik etmeli ve performanslar sergilenmeli. Böyle ihtişamlı bir düğünün olmazsa olmazı ise after party’dir. After party’siz bir düğün düşünülemez.

BAŞAK

such-charming-decoration-shiny-restaurant

Başakların hayalindeki düğünler rustik dekorasyona sahip, açık havada etkileyici atmosfere sahip bir düğündür.

TERAZİ

beautiful-bride-stands-chair

Burçlar arasında en romantik burç olan Teraziler, tarihi öğelere sahip bir düğün konsepti hayal ederler. Bu düğünde de onlara klasik müzikler eşlik etmeli.

AKREP

beautiful-stylish-couple-walking-beach

Tutkulu bir burç olan Akrepler, kalabalığın önünde aşk yaşamak istemez, onun yerine insanlarla baş başa olabildikleri bir tören hayal ederler. Bunun için tercih edecekleri yerler ise genellikle sahiller olmalı.

YAY

lovely-couple-love-embracing-forest

Çılgın ve doğa tutkunu bir burç olan Yay burçları için tropikal bir düğün en uygunudur. Doğayla iç içe bir düğün onları oldukça mutlu edecektir.

OĞLAK

brides-couple-cutting-wedding-cake

Pahalı detayları seven Oğlaklar için köşkte veya yalıda düzenlenen bir düğün mükemmel bir seçimdir.

KOVA

outdoors-evening-ceremony-bride-with-traditional-wedding-cake

Gösteriş sevmeyen burçlardan olan Kovalar, romantik ancak samimi ortamda evlenmek ister. Onlar için yabancılardan çok tanıdıkları sevdikleri insanların düğünde olması yeterlidir.

BALIK

artistic-photo-elegant-gentle-stylish-groom-bride-dancing-wedding-dance-while-man-kissing-pretty-lady-wedding-couple-love-concept

Duygusal bir burç olan Balık için saf, masalsı bir düğün en uygunudur. Duygusal anların yaşanacağı düğünde soft bir orkestra da onları çok mutlu edecektir.

Editör: Aslı Yeşilyurt