Evliliklerde uyumu yakalayabilmek ve anlaşabilmek sandığınız kadar kolay değildir. Astroloji insanların hayatları hakkında küçük ipuçları verir. Burçların evliliklerini sürdürebilmesi için dikkat etmesi gerekenleri merak ediyorsanız bu yazımıza bir göz atın.

KOÇ BURCU

Koç burçları aniden sinirlenebilir. Koç, partnerine karşı agresif davranmayı bırakmalıdır. Bir sınırdan sonra saldırganlıkları, ayrılığa veya sağlıksız evliliğe yol açar.

BOĞA BURCU 

Bu burç inatçılığı üzerinde çalışmalı ve partnerine karşı daha sabırlı olmalıdır. Evliliklerini yürütmek için sadece aşık olmaları yeterli gelmez. Boğa partneri aynı fikirde olmasa bile görüşlerinin dinlenmesi ve her zaman anlaşılmayı bekliyor. Bazen bir ilişkinin yürümesi için fedakarlıklar gerekir.

İKİZLER BURCU

İKİZLER BURCU 

İkizler, partnerine bir hiçmiş gibi davranmayı bırakmalı ve onlara saygı duymalıdır. Çoğu İkizler, eşlerinin peşlerinden koşmasını ister ki bu her zaman mümkün değildir. Bu zodyak, partnerinin onlara itaat etmediğini düşündüğünde tartışmaya eğilimlidir. Evliliğin yürümesi için bu olumsuz davranış düzeltilmelidir.

YENGEÇ BURCU 

Yengeç burcu, evliliklerini yürütmek için eşlerine ihtiyaçları ve görüşleri konusunda açık olması gerekir. Ayrıca yengeç burcu evliliği ve ilişkiyi mahvedebileceği için kin beslememelidir.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU 

Aslan burcu, ilişkilerinin yürümesi için ortaklarını hafife almayı bırakmalıdır. Aslan'ın inatçı ve baskın doğası, evliliklerinin yürümesi için onlar tarafından kontrol edilmeli

BAŞAK BURCU 

Başak, etrafındaki insanlardan rahatsız olma özelliğine sahiptir. Bir kişiyle daha uzun süre kalmak istemeyebilirler. Evliliklerini sakin sularda sürdürmek için öfkelerini kontrol etmeli ve partnerleriyle daha fazla zaman geçirmek için çaba göstermeleri gerekir. Bu iyi bir duygusal bağ geliştirecektir. Ayrıca, ilişkinin yürümesini istiyorlarsa partnerlerine saygı duymalı ve onu önemsemelidirler.

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU 

Terazi, evliliklerini yürütmek için ortakları hakkında şikayet etmeyi bırakmalı. Ayrıca partnerlerinden de aynısını beklemek yerine partnerleri için daha fazla çaba sarf etmelidir.

AKREP BURCU 

Akrep burcu, evliliğin yürümesi için sahiplenici ve baskın doğası üzerinde çalışmalıdır. Ayrıca partnerleri hakkında şüphe duymayı bırakmalılar. Akrepler için partnerlerine güvenmek önemlidir ve eğer zorsa, evliliklerinin yürümesini istiyorlarsa diğer yarılarıyla güven oluşturma egzersizleri denemelidirler.

YAY BURCU

YAY BURCU 

Yay burcu herhangi bir sorun veya gerginlik ortaya çıktığında partnerinden kaçmayı bırakması gerekir. Evliliklerini yürütmek için uzağa kaçmak yerine yanlış anlaşılmayı düzeltmeliler.

OĞLAK BURCU 

Oğlak burçları evliliklerini yürütmek için partnerlerine biraz daha ilgi göstermeleri ve bakış açılarını anlamaları ve her türlü tartışmadan kaçınmaları gerekir.

KOVA BURCU

KOVA BURCU 

Kova, burcunun partnerinin duygu ve hisleriyle oynamayı bırakması gerekir.. Bu, tartışmalara neden olabilir ve daha sonra ayrılmaya yol açabilir.

BALIK BURCU 

Balık biraz sorumluluk almalı ve partnerinin her zaman onlara hükmetmesine izin vermemeli çünkü bir Balıktaki bastırılmış hayal kırıklığı evlilikleri için çok ölümcül olabilir. Herhangi bir duygusal stres, Balık burcunda, ortaklar arasında çok çirkin bir bölüme dönüşebilecek katmanlı bir düşmanlık oluşturabilir.

Aldatmak bu burçlar için eğlence Aldatmak bu burçlar için eğlence
Editör: Gökçe Çalışcı