GÖKÇE ÇALIŞCİ

Duygusal ilişkiler çift taraflı yaşanır. İlişkiyi dengede tutan budur. Ama bulunduğunuz ilişkide bazen ne kadar çabalasanız da bir şeyler değişmiyorsa zorlamayın, o sizin denginiz değildir.  Bu noktada karşı tarafı iyi tanımak ve astrolojiden yararlanarak kişinin burç özelliklerine göre analiz edebilirsiniz. 

Aslan kadar korkusuz olan burçlar Aslan kadar korkusuz olan burçlar

Çift Terapistlerine Göre İlişkinizin Bitmiş Olabileceğine Dair 20 İşaret -  Mahmure
Her ne kadar insanlar bu duruma inanmasa da astroloji ve burçlar kişinin karakteristik özelliklerini belirliyor. Artık evin var mı? İşin var mı? Sorularının yerini burcun ne sorusu aldı. Böylece hayatınıza alacağınız insanı, maddiyatına değil karakterine göre alırsınız. Anlaşması zor karaktere sahip, asla sevgili olunmaması gereken 4 burç...

Kalbinizde aşk için yer açın! - Acıbadem Hayat
YAY: Düzen hastası olan Yay insanı ile evlenmek gibi bir düşünceniz varsa hemen silin atın. Çünkü Yay insanı uyum sağlamaz, uyum sağlanmasını ister.  Kendi düzenlerinin bozulmasından korktukları için ciddi bir ilişkiye kolay kolay adım atmazlar. 

Partnerinizle Kavga Ettikten Sonra Ne Yapmalı ve Yapmamalısınız? - Mahmure
İKİZLER:
Hovardalığı ile master yapmış İkizler 2 değil 3 ilişkiyi bile bir arada götürebilir. Çapkınlık konusunda uzmandır. Kendinizi seviyorsanız bu burçtan uzak durun. Çok güzel bir şekilde sizi aşka inandırır ama sonra ortadan kaybolur. O kendinden başka kimseyi sevmez her ilişkisi çıkar üstüne kuruludur. Hayatın gerçeklerini asla kabul etmezler. 

Sağlıklı bir ilişkinin anahtarı kavga etmek olabilir mi? | N-Life
ASLAN: Sadece egolarını tatmin etmek için bir ilişki içine giren Aslanlar, yeteri kadar övüldükten sonra orayı terk eder. Hep kendi dedikleri olsun ister. Kadın erkek fark etmez zincirler hep onların elindedir ilişkide mi hayvanat bahçesinde mi olduğunuzu kestiremezsiniz, özgürlük istiyorsanız Aslan ciddi ilişki için çok uygun bir aday değil. 
Aslan burcu olan kişilerin bu tavrı bir süre sonra sizi rahatsız edebilir.

Çiftlerin tatilde kavga etme nedenleri - Kadın Haberleri

KOÇ: Maceracı, agresif bir tarafı bir tarafını tutmayan Koçlar ile anlaşmak için peygamber sabrı gerekir. Her ne kar ilişkiyi doruklara çıkarsa da yere çakması da o kadar kolaydır. Ani öfke patlamaları yüzünden neye uğradığınızı şaşırırsınız.  Koç burçları yaşanan kavgalardan sonra mutlaka sizden uzaklaşır ve gurur yapıp geri dönmez. Huzur arıyorsanız Koç insanında aramayın...

Editör: Gökçe Çalışcı