GÖKÇE ÇALIŞCİ

Aşk ve ilişkilerde, artık mesleğin ne maaşın ne kadar? Gibi soruların yerini burcun ne? Sorusu aldı. 
Çünkü muhteşem uyum için paranın ve statünün bir önemi kalmıyor. Astrolojideki bazı burçlar aşkta muhteşem uyumu sağlayarak çok mutlu ve tutkulu bir beraberlik yaşıyor.

KOÇ-TERAZİ

Zeki değilseniz bu burçtan uzak durun Zeki değilseniz bu burçtan uzak durun

Uzun ve kısa en güzel aşk sözleri! Sevgiliye AŞK mesajları ve sözleri 2022  - Pratik Bilgiler
Koç ateşli yapısı ile bilinir, Terazi ise diplomatik yapısı ile. Bu iki burçta bağımsızlığına düşkün olduğu için birlikte deliler gibi eğlenebilir hatta evlenebilir. Koç tutku ve heyecanlı olduğu için Terazi ise ilişkide dengeyi sağlar. Zıtlıklar onları birbirine çeker. 

BOĞA-AKREP 

Sevgililer Günü İçin Aşk Sözleri - 20 Aşk Sözü — Sosyopix

İki burcunda libidosu oldukça yüksektir. İkisi de aynı karakteristik özelliklere sahiptir sadakat duyguları yüksektir. Boğa’nın sarsılmaz duruşu Akrebi kendine hayran bıraktırır. Birbirlerine olan düşkünlükleri ilişkilerini zirveye taşır. Aşkları ve uyumları güçlü ve dönüştürücü bir ortaklığa dönüşebilir. 

İKİZLER-YAY 

İkizler burcu ilişkide yerinde duramayan daldan dala atlayan bir karakterdir. Yay ise entelektüel, öğrenmeye açık ve yeni yerleri keşfetmeye planlanmıştır. Bu iki özellik bir araya gelince ilişki akıp yolunu buluyor. İki tarafta coşku ve bilgi açlığını birbirinde giderir. 

YENGEÇ-BALIK 

單身的人怎麼懂我們的煩惱?遇見愛的before & after | 私話題、me before you、遇見你之前、單身、before | 私話題|  妞新聞niusnews

İki burçta su grubuna mensuptur. Duygusal ve sezgisel yapıları onları bir arada tutar.  Onlar sözlere gerek duymadan gözleri ile anlaşırlar. Ütopik dünyası sayesinde Yengeç burcu Balık burcunun hayallerini destekler. Ona ihtiyaç duyduğu desteği verir. İlişkileri empati ve anlayış içinde ilerler. Birlikte, bağlarını güçlendiren derin bir duygusal bağ oluştururlar.

ASLAN-KOVA 

Sevgi ve Aşk

Egolu olsa da karizmatik tavırları Kova’nın aklını çeler. Aslan burcu da Kova'nın eksantrikliğine ve bireyselliğine çekilir. Her iki burçta mantık çerçevesinde hareket ettiği için birbirlerinin ihtiyaçlarını anlar ve ilişkileri saygı sevgi çerçevesinde ilerler.

Editör: Gökçe Çalışcı