GÖKÇE ÇALIŞCİ

Arkadaşlık ilişkilerinizde burçlardan yararlanmanızda fayda var.  Karakteristik özellikler burçlardan etkilenebiliyor. Daha önemlisi  arkadaşınızın taşıdığı burç sizin hayatınızı da etkileyebiliyor.

Ateş elementi nedir ve hayatımızı ne şekilde etkiler? - Uplifers
KOÇ, ASLAN VE YAY BURCU

Hayatında koç, aslan ve yay burcu insanlar varsa ateş elementiniz eksiktir. Liderlik vasıfları yüksek olduğu için sizi de harekete geçmeye teşvik ederler.  Sahnede olmanın ve bütün gözleri üzerinize çekmeyi size öğretirler. Girişimci olmak istiyorsanız hayatınızda bu burçlardan biri mutlaka olsun. 

Organik Madde Toprağın Canıdır – Nif Organic Gübre / Peyzaj / Doğal Taşlar
BOĞA, BAŞAK VE OĞLAK BURCU

Bu burçlardan biri hayatınızda ise toprak elementiniz eksik demektir.  Her adımını garanti ederek atan burçlar size sağlamlığı ve emin adımlar ile ilerlemeyi öğretir. Aldığınız nefesi bile garanti etmeye başlarsınız. Sorunları pratik şekilde çözmeyi öğretirler.

22 Mart Su Günü: Dünya Su Günü Neden Kutlanır?

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

YENGEÇ, AKREP VE BALIK BURCU
Su grubunun ağlak ve evcimen burçlarından biri varsa hayatınızda su elementi eksiktir. Arkadaşlığı merhameti ve sezgilerinize güvenmeyi bu 3 burçtan öğrenirsiniz.  Ne kadar psişik olay yaşıyorsanız tebrikler 3 burcun özelliği size de bulaşmış demektir. 

Bolu, Düzce, İstanbul ve Ankara dahil 9 ilde yarın ve hafta sonu hava nasıl?

İKİZLER, TERAZİ VE KOVA BURCU

Bilgelik, iletişim becerileri meraklı Melahat özellikleri pat diye size bu burçlardan bulaşır.  Siz de eksik olan ne varsa 3 burç tamamlar.

Editör: Gökçe Çalışcı