GÖKÇE ÇALIŞCİ

Kadınlar her ne kadar altın sevmiyorum dese bile içten içe ilgi duyar. Ancak astrolojiye göre altın herkese uygun değildir. Kötü şanstan kaçınmak için altından uzak durması gereken bazı burçlar vardır. İşte altından uzak durması gereken o burçlar...

Rüyada Cumhuriyet Altını Görmek Ne Anlama Gelir?
YAY BURCU

Özgür ve maceracı olan Yay Burcu materyalist değildir, onlar  fiziksel seyahat ve felsefi yolculuklara düşkündür. Altını, kişisel gelişim ve macera arayışlarından gereksiz bir dikkat dağıtıcı olarak görürler.

Gram altın 990 TL'ye dayandı. Düğünlerde bilezik takmak tarihe mi  karışıyor? - KizlarSoruyor
KOVA BURCU
Alışılmadık bir burç olan Kova ileri görüşlüdür, bağımsızlığına düşkündür ve özel alanına önem verir. Toplumsal normlara meydan okurlar.

Altın, geleneksel ve konformist çağrışımlarıyla Kova burcunun özgür ruhlu ve yenilikçi doğasıyla uyumlu değildir. Onlar için avangart malzemeler ve kavramlar değerlidir. Bu yüzden altına önem vermezler ve uzak durmaları gerekir. 

Öfkesi ile dağları titreten burçlar Öfkesi ile dağları titreten burçlar

Aşiret düğününde kilolarca altın takıldı! Gelin halay bile çekemedi - Haber  7 YAŞAM
KOÇ BURCU

Aksiyon ve macera denilince akla gelen isimlerden olan Koç burcu, zorluk ve deneyim arar.  Altın daha çok maddesel olduğu için Koç burcunun dinamik yapısına ters düşer enerjisini düşürür.  Koç,  altın takı almak ve takmaya da meyilli değildir zaten. 

Rüyada altın görmenin anlamı nedir?
İKİZLER BURCU

Entelektüel yapıları sebebi ile çeşitlilikten hoşlanan İkizler geleneklerine bağlı olmadığı için altın ona göre değildir. İkizler değişime ve yeniliğe açık olduğu için altın onlara hitap etmez. Onları süsü altın değildir, konuşma ve sosyal iletişim becerileridir.

Editör: Gökçe Çalışcı