GÖKÇE ÇALIŞCİ

PEKİ AĞUSTOS AYINDA BURÇLARI NE BEKLİYOR?


KOÇ
Koçlar hem aşk hayatı hem de sosyal hayatında ay başında biraz zorluklar çekti. Ay sonuna doğru ise duyduğu güvensizlikler, sırlar, maddi ve manevi hapisler, darlık ve kısıtlanmalar ve gizli düşmanlar, dedikodular, herkesten sakladığı, görülmesini istemediği yanlarını içeren konular hakkında hareketlilik yaşayacak.

BOĞA

Boğalar Maddi ve manevi dönüşümler yaşayacakl. Miras, taşınma durumları gündemlerinde olacak. Bu ay Boğaların içinden bir melek çıkacak ve kazandığı gelirlerin çoğunu yardım için kullanacak.  Ama sevgili Boğalar dikkat edin bu iyimser yanınız başınıza iş açacak.

15 Başlıkta Astroloji Nedir? | Burçlar | Astroloji Çeşitleri- Dingin Yaşam

İKİZLER

Bu ay yakın çevreniz, kardeşler, arkadaşlarınız hakkında olan durumlar, kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, arkadaşlık ilişkileri, kısa yolculuklar,uzun vadeli olmayan plan ve projeler, yayıncılık, pazarlama, halkla ilişkiler konuları sizi biraz zorlayacak. Ay sonunda ise patronlarla ilişkileriniz, iş yapış şekliniz ve başarınız göze gelecek. Çıkmak istediğiniz o kariyer basamaklarının artık tepe noktasına geleceksiniz.

YENGEÇ

Para sıkıntısı ile boğuşan Yengeçler maddi bütün varlıkları ile bir dönüşüm yaşayacak.  Ay sonuna doğru ise yurt dışı ile ilgili konular, yabancılar, yabancı diller gündemlerinde olacak. Hayatı sorgulamaya başlayacaklar ve ikilemde kaldıkları durumlar hakkında kesin bir sonuca varacaklar. Uzun bir yola çıkacaklar ve bu aralar rüyalarında bir çok ilahi mesaj alacaklar rüyalarına dikkat etsinler. 

ASLAN
Egosit özellikleri ile bilinen Aslanla ronları aslan yapan özelliklerinde biraz değişime uğrayacaklar. fiziksel ve psikolojik sıkıntılar sebebi ile bu dönüşüme uymak zorunda kalacaklar. Ay sonuna doğru ise finansal krizler, ölümler ve ödemek zorunda oldukları borçlar konsunda canları biraz sıkılacak ama üzülmesinler bu durumu kısa sürede atlatacaklar. 

BAŞAK

Başarısı ile göz dolduran burçlar Başarısı ile göz dolduran burçlar

Bu ay ağızlarından çıkana dikkat etmeliler, çünkü sırları aniden ortaya dökülebilir. Gizli kapaklı bir iş çeviriyorlarsa yanında ki insana çok dikkat etmeliler. Ay sonuna doğru ise açık düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile yürütülen faaliyetler (iş ortaklıkları) gündeme gelecek. Bu konularda zorlanacaklar. 

TERAZİ
Boğalar gibi Teraziler de hayır işleri ile uğraşacak varoluş amaçlarını sorgulayıp dernek ve hayır işleri ile uğraşacaklar. Kariyerinizden kazandığınız gelirler, iyimser yanınızın başınıza açtığı olaylar hakkında dönüşüm yaşayacaksınız. Ay sonuna doğru ise sağlık sorunları çıkabilir.  İş arkadaşları  ile sürtüşmeler yaşayabilirler. 

AKREP

Hem iş hem de aile yaşamlarında olan problemler çözüme kavuşacak.  Ay sonuna doğru ise aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, kısa süreli ilişkileriniz rayına oturacak. Şans ve risk taşıyan işlerle uğraşan akreplere tavsiyem bu ay bu işlerine ara vermeleri olacak. Bu ay akreplerin iradelerinin sınandığı bir ay olacak. 


YAY
Hayalini kurdukları yurt dışı planlarını gerçekleştirecekler. Topluma nasıl ayak uydururum sorusu içinde bulacaklar kendilerini.  Ay sonuna doğru ise aşk hayatı başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamı ve kısa süreli ilişkilerde bir değişim yaşayacaklar.

OĞLAK

İşkolik oğlakların kapısını ne yazık ki finansal kriz çalıyor. Ödemek zorunda oldukları borçları gündeme gelecek. Hep kaçtıkları korkuları ile yüzleşmek zorunda kalacaklar. Cinsellik ve ameliyat gibi konular nispeten onları zorlasa da bir dönüşüm yaşayacaklar


KOVA

Bu ay Kovalar insanların gerçek yüzünü görecek kardeş can dostum dediği insanların onu sırtından bıçaklayışını izleyecek. Yanında olan insanlara dikkat etsinler. Mahkeme evlilik ve nafaka gibi durumlar gündemlerinde olacak.  Ay sonuna doğru ise kazançları, maddi varlıkları ve para akışlarına çok dikkat eisinler bir kayıp yaşayabilirler.

BALIK
İş arkadaşlıkları, yanında çalıştırdıkları insanlar konusunda zora düşecekler. Hastalık, temizlik evcil hayvanları konusunda bir koşturma içine girecekler. Ay sonuna doğru ise irade gücü, arzuları ve bireyselliği başta olmak üzere, yapılandırdığınız dünyanız, fiziksel ve psikolojik değerleriniz, sosyal anlamda sizi var eden  konular hakkında hareketlilik yaşayacaklar.

Editör: Gökçe Çalışcı