Süper Lig’in 12. haftasında sahasında İzmir ekibi Göztepe’yi konuk edecek olan Timsah’ta hedef mutlak galibiyet. Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’debaşarılı bir performans sergileyen ve sürpriz sonuçlar alarak adından söz ettiren Göztepe’de golcüJahovicde bu maçta forma giyecek.Yıldız futbolcu kırmızı kart cezalısıydı ve geçtiğimiz haftalarda sarı kırmızılı ekip gol yollarında sıkıntılar yaşamıştı. Eksikler ve sakatlıklarla boğuşan ve Milli takıma bütün kategorilerde en fazla oyuncu veren Timsah oyuncuların yorgun dönmeleri sebebiyle bir hayli düşünceli. Deneyimli teknik adam LeGuen bu konuda ne yapacak merak konusu.

 

LE GUEN’DEN BATALLA YORUMU:

O benim maestrom

Bursaspor’un Fransız çalıştırıcısı Paul Le Guen,Batalla ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu. Oyuncunun bir maestro gibi takımı yönettiğini söyleyen tecrübeli teknik adam,  “Kulüp için çok önemli bir oyuncu. Kendimi şanslı görüyorum ancak alternatifleri yaratılmalı. Kadroda bulunması avantaj. Olmayacağı günlerde ne olacak? Alternatif bulmak benim görevim. Pablo’yla her şey güzel. Dev bir oyuncu. Büyük yetenek. İyi bir kariyere sahip. Daha da iyi bir kariyere sahip olabilirdi bugüne kadar” dedi.Tribünlere yoğun ilgi

Cumartesi saat 14.00’te oynanacak olan maça taraftar yoğun ilgi gösteriyor. Kuzey ve güney tribünlerinin ilk gün ilgi gördüğü biletler maç saatine kadar büyük ölçekte bitirileceği düşünülüyor. Göztepe taraftarı ise kendilerine ayrılan bölümü kısa sürede tüketerek takımlarını bu zorlu deplasmanda da yalnız bırakmıyor. Yoğun ilgi altında geçecek maçta iki takım da hazır ve istekli.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Süper Lig 12.hafta karşılaşmasında 18 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak olan Göztepe maçının biletleri satışa çıktı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre fiyatlar şu şekilde:

VIP 1.BALKON: 200,00 TL

VIP 2.BALKON: 200,00 TL

BATI ALT TRİBÜN: 100,00 TL

SPOR TOTO ALT TRİBÜN: 50,00 TL

SPOR TOTO ÜST TRİBÜN: 40,00 TL

GÜNEY KALE ARKASI (TEKSAS): 20,00 TL

TOFAŞ TRİBÜNÜ: 20,00 TL

MİSAFİR TRİBÜNÜ:  26,00 TL

 Durmazlar hazırlıklara başladı

 İlk maçında sahasında ligin formsuz ekibi Petkim’e mağlup olarak taraftara şok yaşatan Potanın Timsahları yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisine son vermiş ve 2 maç kaybetmişti. Deplasmanda geçtiğimiz hafta Bakırköy Basket’i mağlup eden Bursaspor Durmazlar tekrardan seri peşinde. Fikstür avantajını elinde tutan Timsahlar haftasonu kendi sahasında konuk edeceği Karesi maçı hazırlıklarına başladı.

POTANIN TİMSAHLARI ÇOK HIRSLI

Türkiye Basketbol Ligi'nde 18 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de Bursa Atatürk Spor Salonu'nda Karesispor'u ağırlayacak Bursaspor Durmazlar bu maçın hazırlıklarına başladı. Barış Spor Salonu'nda gerçekleşen antrenmana sakatlıkları devam eden Ümit Türkoğlu,Tuğberk Gedikli,Erdem İlter ve Bakırköy Basket maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan Mustafa Baki Görür çalışmada yer almadı.Isınma hareketlerinin bitiminde şut çalışması gerçekleştiren Şemsettin Baş'ın öğrencileri ardından kondisyon ağırlıklı koşular yaptı.Bursaspor Durmazlar Karesispor maçı hazırlıklarına Salı günü yapacağı antrenman ile devam edecek.

 TOFAŞ Avrupa’da  sol şeritte

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, Avrupa’da kritik bir sınava çıkıyor. 7Days EuroCup D Grubu’nda sayı averajıyla üçüncü sırada yer alan Mavi Yeşilliler, 6. hafta mücadelesinde bu akşam Alman temsilcisi RatiopharmUlm ile karşı karşıya gelecek. Bursa temsilcisi, rakibinden rövanşı alıp grupta yeniden zirveye çıkmayı hedeflerken, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki müsabaka saat 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Polonya'dan PiotrPastusiak, Karadağ'dan IgorDragojevic, Sırbistan'dan UrosObrknezevic hakem üçlüsü yönetecek.