Ben buna kesinlikle “Aybaba taktiği“ demek istiyorum.

Yanlış anlaşılmasın sakın.

Aybaba taktiği derken futbolculardan sahaya taktik anlamında katkı vermesinden bahsetmiyorum.

Elinde ki kadronun nerede, nasıl kullanılması gerektiği yönünde bir taktik.

Sen en kritik deplasmanda banko futbolcularını keserek yerlerine yedekleri koyarak sahaya çıkıyorsan bu senin tecrübe ve onlara güvenini temsil eder.

Sen bu işin hakkını Göztepe’de verdin hocam. Maç sonunda da gerekli mesajı “Bu takıma forvet ve kanat lazım” diyerek sanırım mesajı ulaştırdın. Ben aslında senin sahada ki mücadeleni takdir ediyorum. Şimdi muhalif bir takım kişiler çıkacaktır. Onlara da saygı duyuyorum. Nereden bilsinler henüz paranı bile almadan Vakıfköy’e verdiğin paraları, destekleri. Nereden bilirler onca harcadığın zamanı.

Olsun onlarda okuya, okuya öğrenecekler. Ben sana ve bu takıma güvenenlerdenim. Biliyorum ki senin istediğin o ismi geçen 3 transferi gerçekleştirdiğinde bu takım Avrupa’yı zorlar. Aksi ihtimalde taraftarın aklını zorlar.

BİR ALKIŞ DA SİZE

Göztepe taraftarı her sene kahvaltı organizasyonu düzenlediği Bursaspor taraftarına bu defa geç geliyorlar diye son dakika kumanya hazırlatarak hem maç öncesi, hem maç sonrası ikramda bulundular.

Maçtan önce gelenleri ağırlayıp, maç sonu yolcu ettiler. En önemlisi de Yüksel Utgin’in ailesini bir dakika yalnız bırakmadılar. İyi ki varsınız futbolun güzel insanları.