DUYGU DOĞAN

Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) ve Mudanya Belediyesi iş birliğinde bu yıl 5.'si düzenlenen Mudanya Kitap Fuarı dün akşam tamamlandı. Çok sayıda kitapseverin katılım sağladığı fuar birbirinden özel konukları ağırladı. Mütareke Meydanı'nda gerçekleşen fuarın son gününe Devrimin ve Karşı Devrim'in Yüzyılı konulu söyleşiyle toplum bilimci akademisyen Prof. Dr. Emre Kongar ve gazeteci yazar Zülal Kalkandelen damga vurdu. 

WhatsApp Image 2023-08-28 at 16.39.20 (1)

9 gün boyunca Cumhuriyet'in 100. yılına özel 'Cumhuriyet ve Demokrasi' temasıyla gerçekleştirilen fuarda söyleşilerin yanı sıra atölye, konser ve müzik dinletileri de gerçekleştirildi.

WhatsApp Image 2023-08-28 at 16.39.20

Mudanya Belediye binası tahliye ediliyor Mudanya Belediye binası tahliye ediliyor

Fuara toplum bilimci akademisyen Prof. Dr. Emre Kongar ve gazeteci yazar Zülal Kalkandelen’in yanı sıra Ahmet Telli ve sanatçı Mehtap Meral, Türkiye Komünist Partisi Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu, SHP eski Genel Başkanı, önceki dönem Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı ve önceki dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın, Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz, Gazeteci Murat Yetkin, Yazar Ayşe Kulin, Tarih Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öznur Alkan, İstanbul Gedik Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Atatüre, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Gazeteci, yazar, insan hakları aktivisti Hacer Foggo ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre, Gazeteci İsmail Arı, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Gazeteci Yazarlar Sedef Kabaş, Özlem Gürses, Tuncay Mollaveyisoğlu da katıldı.

Editör: Aslı Yeşilyurt