Sezen Aksu ne güzelde özetlemiş seneler önce “zaman sadece birazcık zaman geçici bu öfke bu hırs bu intikam” şu anda tam olarak hislerimiz böyle.

Geçen senenin hırs, öfke ve almak istenilen intikamı var bütün herkeste.

Yeni sezon başlayacak ancak belirli kesim hala daha muhalif. Bunun bir formülü var mı?

Sen muhalif olunca yönetim gidecek mi?

Tabi ki sana hislerini dile getirme demiyorum lakin bu ne demek bana bir izah eder misin “Forma güzel ama bu yönetim varken almam, Kombine almayacağım yıldız oyuncu yok” bu sözlerin izahı var mı? Bence yok olamaz da.

Sen Bursasporlusun arkadaş. İstanbul takımı tutmuyorsun sevdan uğruna cefa çekersen o zaman aşkın bir anlamı olur diyenlerden olmalısın.

Her seferinde söylüyorum tekrar tekrar söyleyeceğim destek olalım bu sezon.

Birileri kalkıp diyecektir geçen sene olduk da ne oldu diye. Geçen sene satılan forma sayısı 11.000 adet Bursa store geliri ortalama 800.000 TL bu destek mi oluyor?

Bursaspor gibi bir camianın ortalama senelik store geliri en az 2 milyon olmalı ki taraftar üzerine düşeni yapmış olsun. Satılan kombine sayısı 2.000 dolaylarında.

Diyecek birileri 20.000 BTSO almıştı ne oldu o iş diye.

BTSO almadı sadece sanayicilerin bu rakamı almasına ön ayak oluyor. Yani bu rakamın satılması için destek oluyor. Bende soruyorum bu 20.000 kombine kimlere gidecek?

Bursaspor ruhunu bilmeyen insanlara aktarılacak ve sonuç hüsran. BTSO neden 20.000 alsın biz alalım 35.000 kombineyi bitirelim kimseden destek almayalım. Yönetimin yaptığı her şeye muhalefet yapacağına biraz destek ol da yüzümüz olsun laf söylemeye.

Sözüm sana elindeki klavyeyi yavaşça yere bırak ve kalk ayağa boş ver hakkını verenler destek olurlar kulübe. Bu aralar yeni moda yönetime sallamak oldu bu da garip. Tamam bizde eleştiriyoruz ama üzerimize düşeni de yapıyoruz.