Sezon başlamadan herkes 2’şer 3’er kombine alıyordu… Ne oldu bizim o iş? Arkadaşlar kendinize gelin, taraftar görevini yapmadan kimseden bir şey bekleyemezsin.

Neymiş BTSO 20.000 kombineyi İstanbul takımı tutanlara dağıtacakmış…

Arkadaş zorlamı alıyor adamlar, sen görevini yap sat… 30.000 kombine bakayım alabiliyormu BTSO? Sen almazsan kombine ne olacak tabi ki BTSO alacak.

Ben bir kez daha kendi adıma teşekkür ediyorum İbrahim Burkay önderliğinde hepsine. Soruyorum, neden kombine almıyorsun, diye. Cevaba bak hele “yıldız almamış yönetim.”

Geçen sene NeymanJr. Ondan önceki sene de Messi bizdeydi de benim mi haberim yok? Yada 2010 yılında kaç tane yıldız futbolcu vardı da şampiyon olduk.

Taraftarlık bu değil kimse kusura bakmasın da bu hareketi yapan adamın ‘Ben Bursasporluyum’ demesi Bursasporlulara haksızlık oluyor biraz.

Cefasını çeken bu takım uğruna her şeyini kaybeden insanların emeklerine yazık. Formalar çıktı… Gelmiş geçmiş en iyi formalar arasında gösteriliyor.

Bana göre oldukça başarılı yeni sezon ürünleri. Bakıyorum yazılanlara: ‘Nesini alayım transfer yok.’ Sen transfere, başarılara odaklı bir takım tutmak istiyorsan kusura bakma İstanbul 250 km ötede, burası Bursa!.. Yeni sezonda ben bu takımdan umutluyum ve güveniyorum. İşine gelmeyen: Bizimle deyil!