Makyaj çantasında minimal düşünün Makyaj çantasında minimal düşünün

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Yüzünüzde çıkan sivilceleri görmezden gelmeyin. Tekrarlayan sivilce size sağlığınız hakkında bir şey söylüyor olabilir. İşte yüzde çıkan sivilcelerin anlamı. 

SAÇ ÇİZGİSİNDE ÇIKAN SİVİLCELER 

Komedojenik olmayan yani cilt üzerindeki gözenekleri tıkayan ürünler, Pomatlar yağ bazlı ürünler buna sebep olur. Yapmanız gereken Kakao yağı kullanmak, sprey ya da kuru şampuan kullanırken mutlaka yüzünüzü kapatın. 

Sivilceler | Vücudun farkı bölgelerinde neden sivilce çıkar? - Sakal

YANAKTA NEDEN SİVİLCE ÇIKAR? 

Çok sık telefon kullanıyorsanız, koli basili bakterileri telefonunuzdan yüzünüze bulaşır. Kullandığınız yastık kılıflarını değiştirmiyor ve yüzünüze çok sık dokunuyorsanız, yüzünüzde en sık sivilce çıkan yer yanaklarınızdır. Yapmanız gereken kullandığınız telefonu sık sık silmek, yastık kılıflarınızı değiştirmek ve telefonunuzu asla banyo ve tuvalet gibi yerlere sokmamak.  

Neden Yanaklarınızda Sivilceler Çıkıyor? | Saç Bakım Güzellik

ÇENE ÇİZGİSİNDE NEDEN SİVİLCE ÇIKAR? 

Çene ve çene çizgisi sivilcelerine genellikle hormonlardaki dalgalanmalar neden olur. Hormon dengesizliği beslenmeden de kaynaklanabilir. Yüksek karbonhidratlı yiyecekler ya da hormon eklenmiş süt ürünleri tüketiyorsanız alışkanlıklarınızı gözden geçirin. Şekerli ürünleri, beyaz ekmeği, işlenmiş gıdaları ve süt ürünlerini azaltın. Farkı göreceksiniz. 

Boyun sivilcesi; Sebepleri, Önleme ve Tedavisi - Ayşe Tolga İyi Yaşam

T BÖLGESİ VE BURUNDA ÇIKAN SİVİLCELER 

T-bölgesinde sivilcelenmeleri hepimiz yağ ve stresten kaynaklı sanırız ama yapılan bir araştırmaya göre yorgun uyanan kişilerin sivilceye sahip olma olasılığı daha yüksek. . Bunun önüne geçmek için, yatmadan önce meditasyon yapmayı deneyin ya da iyi bir uyku hijyeni uygulayın ve yüzünüze dokunmaktan vazgeçin. 

Burundaki Siyah Noktalara ve Sivilcelere Kesin Çözüm ! ( GÜZELLİK HİLELERİ  ) - YouTube

Editör: Gökçe Çalışcı