Yaz tatilinizi ve günlük rutininizi renklendirmek için birbirinden güzel ve eğlenceli yaz sporlarını deneyebilirsiniz. Bu sporlar kaslarınızı daha fazla çalıştırarak, kalorilerin yakımını hızlandırıyor. İşte açık havada yapabileceğiniz en keyifli yaz sporları...

YÜZME

Sıcak yaz günlerinde serinlemenin en iyi yolu yüzme, eğlenceli ve keyifli olmasıyla herkesin favorisi. Tüm vücut kaslarını çalıştıran yüzme sporuyla kısa sürede forma girebilirsiniz.

PLAJ VOLEYBOLU

Yaz tatillerinin en eğlenceli sporlarından biri olan plaj voleybolu, kumların üzerinde harika zaman geçirmenizi sağlar. Takım çalışması ve rekabetçi spor sevenler için birebir.

SÖRF

İlk başta alışmanız zor olabilir ama öğrendikten sonra bağımlılık yaratan sporlardan biridir sörf. Dayanıklılık, güç ve denge gerektiren sporlardan olan sörf, deniz tutkunları için harika bir seçenek.

BİSİKLET

Bisiklet, klasik bir o kadar da vazgeçilmez sporlardan biri. Güneş batarken ve rüzgar hafif hafif eserken yazın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bisiklet yarışları yaparak da sporunuza biraz heyecan katabilirsiniz.

KANO

En iyi doğa sporlarından biri olan kanoyla kürek çekerken doğadaki güzellikleri fark edip, nefes kesici görüntülere şahit olabilirsiniz.

KAYA TIRMANIŞI

Hem doğayla iç içe olup hem de adrenalini yaşamak isteyenler için kaya tırmanışı büyük bir zevk veriyor. Denge ve gücün bir arada olduğu bu spor beden ve ruh sağlığına oldukça iyi geliyor. Kendinizi özgür hissederek, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

TENİS

Son zamanlarda gittikçe gözde sporlardan biri olan tenis, form tutmanın da en keyifli yollarından biri. Tenis, bütün vücut kaslarını çalıştırırken aynı zamanda esneklik de kazandırır. Tenis turnuvalarına katılarak bu sporu daha da zevkli bir hale dönüştürebilirsiniz.

SUTOPU

Takım ruhunu sevenler için en iyi sporlardan biri sutopudur. Eğlenceli ve hareketli olmasıyla çok iyi vakit geçirmenizi sağlar.

DALGIÇLIK

Dalgıçlık mavinin derinliklerinde güzellikleri yaşamak isteyen maceraperest ruhlara göre. Alacağınız birkaç özel eğitimle dalış sporunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

GOLF

Golf, vücuttaki kaslarını en iyi şekilde çalıştırırken aynı zamanda iyi bir beyin jimnastiğidir. Doğa ile iç içe bir ortamda oynayacağınız golfle eğlencenin tadını çıkarın.