Gerek kadromuzun yetersizliği gerekse sık yaşadığımız sakatlıklar, lig ve kupanın bir arada yürüyemeyeceğini açıkça gösteriyordu.

Ben bunları düşünüyordum da, Vaz Te denen adamın Türkiye'ye yalnızca Bursaspor'a gol atmak için geldiğini tahmin edemedim.

Biz 30'unu geçmiş Stancu'nun peşinde taklalar atarken, elin oğulları yalnızca işini uygun fiyata yerine getirenleri kapıp götürüyor.

Bursaspor'un bu sezon ilk yarıda topladığı puanlar gerçekten bir mucizenin ürünüydü. Bu takımla ulaşılan noktayı açıkçası kimse beklemiyordu.

Hamzaoğlu'nun gereksiz Bilal ısrarı ve Galatasaray'la ilgili konuşmaları taraftarın anında dönmesine yol açtı.

Yönetim geri kalır mı? Onlar ayrı bir alem zaten!

Göreve geldiğinizde menajerler bu kulüpten içeri giremez dediniz.

Devre arasında transfer yapacağınızı söylediniz.

Taraftarlar bu kulübün içinde bulunduğu koşulları sizden daha iyi biliyor.

Niye gereksiz sözler veriyorsunuz?

Kulüpten içeri sokmayacağınız adamların niye ayağına gidiyorsunuz?

Adanaspor fırtına gibi adamlar bulurken, Bursaspor'u niye Stancu'ya mahkum ediyorsunuz?

Gelelim taraftara!

Bursaspor taraftarı kendini sorguluyor mu?

Ne oldu size ya?

Kendi isteğiyle bu takıma gelen ve son derece güzel maçlar çıkaran Deniz'le alıp veremediğiniz ne?

Çocuk sakatlıktan yeni çıkmış. Kanatlarınız çalışmıyor. 10 kişiyi çalımlayıp gol atmasını mı bekliyorsunuz?

Ya da Del Valle, Joshua John gibi yetenek yoksunu yabancı olmasını mı?

Tribünlerde verdiğiniz görüntülerden hoşnut musunuz?

Sizler bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal'in çocukları değil misiniz?

Lütfen silkinin ve kendinize gelin!

Bu kulüp, rahmetli İbrahim Yazıcı'nın gösterdiği yoldan gitmek zorundadır.

Bursaspor her şeyin üzerindedir. Kimsenin ya da herhangi bir görüşün tekelinde değildir!

Kötü giden bir şey varsa bunun baş sorumlusu biziz

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor maçında alınan 4-1’lik yenilginin sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı ayrıca, devre arasında başka kulüplerden teklif aldığını ancak kimseyle görüşmediğini ifade etti.

Ligde hafta sonu oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bu sene kupada istedikleri gibi gidemediklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Bunların sebeplerini saymaya kalksak çok şey var ama biz her iki kulvarda da gideriz diye sezon başında planlarımızı yapmıştık. İstemediğimiz ve bu kadar beklemediğimiz sakatlıklar bizi çok etkiledi. Bazı oyuncularımıza fazla yük bindirmek zorunda kaldık. Bu dünkü mağlubiyeti hafifletmez. 4-1’lik mağlubiyet olmaması gereken bir şeydi ama oyuncularımı hiçbir şekilde suçlayamam. Kötü giden bir şey varsa bunun baş sorumlusu biziz. Bu takımı biz yaptık ve çalıştıran da biziz. Taraftarımızı da memnun edecek oyunu inşallah oynarız. Onların sitemlerini de bu sefer haklı görüyorum ama yine de oyuncularımıza bireysel olarak yapılan tepkiler beni üzüyor. Bize yapılabilir, sorumlusu biziz sonuçta. Bunu biz kaldırabiliriz ama oyuncularımızı sahada kaybettiğimiz zaman sahadaki gücümüz azalıyor. Deniz’i ve Kubilay’ı kazanma adına kanatta oynatıyoruz. O fedakarlık yapıyor ve kendi bölgesinde oynamıyor. Kubilay’ı da kazandığımızı düşünüyorum" dedi.

BELKİ BİZİM YAPIMIZ BURAYA UYMADI

'Ben taraftarlar için buraya geldim' diyen deneyimli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Muhteşem taraftarla burada şampiyonluklar, kupalar, Avrupa’da güzel başarılar yakalarız diye geldim. Bir kesimi ile uymadık. Belki bizim yapımız buraya uymadı. Ben onlardan rica ediyorum. Sezon sonuna kadar sabır göstersinler. Sezon sonu inşallah biz bu takımı söylediğimiz hedefte teslim edeceğiz."

John’a 12 dikiş

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu mücadelesinde Akhisar Belediyespor’a 4-1 mağlup olan Bursaspor’da  John üzüntüsü yaşanıyor. Karşılaşmanın 62. dakikasında Alper Uludağ ile girdiği ikili mücadelede ayağına darbe alan yeşil-beyazlıların Hollandalı kanat oyuncusu Josua John, saha içindeki tedavisinin ardından oyun kenarına alındı. Karşılaşmaya devam edemeyen ve yerini Kubilay Kanatsızkuş’a bırakan John’un sakatlığının ciddi olduğu bildirildi. Kulüpten alınan bilgiye göre, 28 yaşındaki oyuncunun ayağında darbe aldığı bölgeye 12 dikiş atıldığı bildirildi.

TRİBÜNLERİN TADI, TUZU, KEYFİ YOK

Barcelona tek başına Süper Lig'i geçti!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan 9 maçta tribünlerde toplam 68 bin 966 taraftar vardı. Arda Turan'ın gol attığı ve Barcelona'nın Las Palmas'ı 5-0 yendiği karşılaşmayı ise 81 bin 480 kişi izledi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında tribünler boş kaldı. Ligde oynanan 9 karşılaşmada tribünlerde 68 bin 966 taraftar vardı. Arda Turan'ın gol atıp, Barcelona'nın Las Palmas'ı 5-0 mağlup ettiği karşılaşmayı ise 81 bin 480 kişi takip etti. Süper Lig'de bu hafta tribünlerin en çok dolduğu karşılaşma, Atiker Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan mücadeleydi. 42 bin 276 kapasiteli Konya Büyükşehir Torku Arena'da 22 bin 637 taraftar tribündeki yerini aldı. Konya'da stat kapasitesinin yüzde 53'ü dolarken, Kasımpaşa'nın Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yalnızca 409 kişi takip etti. 13 bin 500 kişilik Recep Tayip Erdoğan Stadı'nın yalnızca yüzde 3'ü doldu. Haftanın açılış maçı Bursaspor ile Trabzonspor arasında, 43 bin 877 kapasiteli Timsah Arena'da oynandı. Mücadeleyi 12 bin 249 kişi takip etti.