Siyasetin efendileri!.. Farkında mısınız? Türkiye savaşmaktadır. İstiklâl savaşındaki gibi, bir değil birkaç cephede savaşmaktadır.

Kan akıyor kan!!!

Biriniz, hâlâ yarım yamalak bir Anayasa değişikliği ile uğraşmakta;  diğeriniz, her hadiseden her terör saldırısından sonra ‘İstifa’ diye bağırmaktasınız.

Yahu kan akıyor, kan...

Bu memleketine evlâtları, siz evlerinizde pencereden  kar yağışını seyreder, torunlarınızın  kar topu oynamasını sevinerek  takip ederken, başka ana ve babaların oğulları, 2000 metre yükseklikte (-30 derecede) bu vatan için savaşıyor.

Bunu evdeki torunlarınızın oyun konsollarında oynadıkları, sanal savaş mı sanıyorsunuz?

Yahu kan akıyor kan...

Siz Sayın Cumhurbaşkanım, başkan olunca mı bu kan duracak, siz Sayın Cumhurbaşkanım, külliyeyi terk edip, o çocukların  yanında kılıç mı kuşanacaksınız..

Yahu kan akıyor kan...

Siz Sayın Kılıçdaroğlu,  polisin ve devletin tüm istihbarat kadrolarının dörtte üçünün FETÖ alçağına itaat ettikleri için tasfiye edildiğini, buna  rağmen, göreve geldiğinden beri evinde uyumayan, bu  kadro zaafıyla yüzlerce saldırıyı ön istihbarat değerlendirmesiyle bertaraf eden bir bakan için,  hâlâ  Soma’nın milletvekili olmaktan kurtulamamış bir çocuğun. ‘İçişleri Bakanı istifa etmelidir’ diye bağırmasına, seyirci kalmakla iktifa etmiyor, bir de, ‘hükûmet istifa etmelidir’diyorsun.

Siz kaç seçim kaybettiniz, ben bile unuttum. İstifa etmek aklınıza geldi mi?

Eldeki kalite bu, Süleyman Soylu istifa etse,  daha iyisi mi gelecek?

Hükûmet istifa etse, siz mi kuracaksın hükûmeti, hesap uzmanı kökenli olmasanız ‘Matematik mi bilmiyorsunuz? ‘diyeceğim, diyemiyorum.

Ama şunu söyleyebilirim ki, 7 Haziran seçimlerinden sonra, değil tüm Türkiye’nin, değil seçildikleri vilâyetin, doğdukları ilçenin bile milletvekili  olamamış o çocuklara uyup, büyük bir koalisyon şansını kaybettiniz..

Şimdi meclisteki iktidarın, meclisteki kadrosuyla , bu sistemle  daha iyi bir hükûmet mi kurabileceğini sanıyorsunuz?

Şunu söyleyecek kadar , zihniyetinizi  biliyorum ki, iktidar size, ‘ Gelin bir millî mutabakat hükûmeti kuralım.’ dese, siz, ‘Önce kaçak sarayı yıkalım‘ dersiniz.

Yahu kan akıyor kan !!!

Siz sayın Başbakanım, dini öğretmek için kurulan İmam Hatip Okullarının, dinî esasa dönük devlet kurulmasına yönelik beyin yıkama fabrikalarına döndüğünü; bizi  ‘15 Temmuz’a getiren temel sebebin , laik eğitimden uzaklaşılması olduğunu unutarak, hâlâ  eğitimin tamamına  ve Suriyeli çocuklar için kurulacak olan okullara İmam- Hatip formatı vermeğe çalışıyorsunuz.

Tarihten hiç mi ders almıyorsunuz?

Hepiniz aklınızı başınıza toplayın..

Yahu kan akıyor kan…