GÖKÇE ÇALIŞCİ

Yağmur sadece toprağa düşmez insanın ruhuna bedenine de düşer. Yağmurun faydalarını öğrendiğinizde yağmur yağdığında onu sadece izlemekle yetinmeyeceksiniz. 

Sakın şemsiye açmayın! Şifa kaynağı yağmur geliyor! Nisan yağmuru ne zaman  toplanacak? Nisan yağmuru faydaları ve Peygamber Efendimizin önerisi...

Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın

YAĞMUR KOKUSU

Petrichor olarak bilinen yağmur kokusu bedeni ve zihni sakinleştirir. Bu yüzden yağmur yağınca istemsizce kahvemizi kitabımızı alır cam kenarına kuruluruz. Yağmur yağarken izlemeyin onu ciğerlerinize çekin, o yatıştırıcı koku  size çok iyi gelecek.

Yağmur suyundan kaçmayın, sayısız faydası var! - Cilt Bakımı

YUKARIYA BAK

Hep başımızı öne eğerek yağmurdan kaçarız? Sebep, sanki kafayı eğince ıslanmayacakmışız gibi...  Ancak bir dahaki sefere başınızı kaldırın, acele etmeyin ve çevrenize bakın yağmur tanelerinin yüzünüze düşmesine kirpiklerinizden akmasına izin verin. Yağmur yağdığında dünya bir başka görünür. Her zaman gri ve keyifsiz olmak zorunda değil. 

TEMİZ HAVA BOL YAĞMUR
Yağmurlu havalarda soluduğunuz havanın daha temiz olduğunu fark etmişsinizdir. Bunun sebebi yağmur damlacıkları, hava kirliliği parçacığını çeker.  Araştırmalar, yağmurun hava kirliliğini azaltmada etkili olduğunu gösteriyor.

Dekoratif Tablolar
KAYGINIZI AZALTIN
Canımız sıkılınca yağmurda yağsa kar da yağsa kendimizi dışarı atarız. Gözünüzde dağ gibi büyüttüğünüz korkularınız sorunlarınız ufak bir yürüyüşün ardından size önemsiz gelecektir.

Editör: Gökçe Çalışcı