Türk Telekom ülkemizde belli ki işini en iyi yapmayan şirketlerden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Türk Telekom neden işini en iyi şekilde yapmak varken aksini yapmaya devam ediyor anlamakta zorluk çekmekteyiz. Kalifiyesiz elemanlar mı çalışılıyor ya da halkı mı umursamıyorlar!?..

ÜÇ AYDA 5 DEFA TAMİR EDİLDİ

Üç ayda 5 defa tamir ettirilen kapak asfaltı, gelin görün ki yine bozuldu. Halbuki 1989 yılında Bulgaristan’dan gelen 2 tane göçmen vatandaşa yaptırsalardı, eminiz ömür billah bir daha bozulmazdı…

TELEFON ETMEYE BIKTIK

Türk Telekom’a yaşadığımız sıkıntılarla ilgili telefon etmeye ve fotoğraf göndermeye bıktık. Arkadaki görüntü ayrı bir hikaye. Lütfen artık şu duruma bir çare. Koskoca Türk Telekom’a bizim yakıştıramadığımızı eminiz kendileri de yakıştırmayacaklardır. Tez vakit gerekli işlemi olması gerektiği gibi yapacaklardır ümidiyle.

Saygılar  

Coşkun ALINTAŞ

Çekirge Mahalle Muhtarı

 

Vatandaş da şikayetçi

Bir tek başkanımızın emrine bakar

Bursa bir de turistik kent, üstelik bahse mevzu konu da şehrin merkezi. Hele bir de bizim mahalleyi gelin görün. Her yeri resmen b.. götürüyor ve de bu görüntü Bursamıza hiç mi hiç yakışmıyor. Halbuki tüm bunların çözümlenmesi için durum bir tek başkanımızın emrine bakar.

İ.T.

Yüzde 100 değil, yüzde 1500 katılıyorum

Muhtarım size yüzde 100 değil, yüzde 1500 katılıyorum. Bugüne kadar ne yazık ki Türk Telekom’a hiçbir tamirat yaptıramadım. Tamirat yaptırabilen veya sokak arasındaki eski telefon panolarını kaldırabilen muhtarımız da varsa lütfen bana söylesin.

Z.A.

Bursa’da bütün kapaklar problemli

Sayın Coşkun Alıntaş Muhtarım. Bursa’da bütün kapaklar problemli. Sanki özellikle hesaplayıp yapmışlar. Tekerler mutlaka üstünden geçiyor.  

Ç.A.