Dünkü sürmanşetimizde "Bursaspor'u sahipsiz mi sandınız!" demiştik. Hayati önem taşıyan Adana Demirspor maçı öncesi bu camianın sahipsiz olmadığını gösteren olaylar yaşandı. Gelişmelerin başrolünde ise bu şehrin iki ortak paydası Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve tabii ki iş dünyasının gerçek ve samimi arma tutkunları vardı.

BİR YUDUM NEFES

Başkan Erkan Kamat, Aktaş ve Burkay ile görüşme yaparak özellikle altyapıdan yetişen oyuncuların prim ve maaş ödemeleri ile teknik heyetin alacaklarında kullanılmak üzere destek talebinde bulundu. Kulübe daha önce de ciddi anlamda maddi kaynak oluşturan Aktaş ve Burkay, kulübün acil ihtiyacı olan paranın karşılanması için devreye girdi

lifebursa.com'da Osman Gürçay'ın Sabah Kahvesi programına katılan OTTO Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dinçtürk'ün iş aleminin Bursaspor'a nasıl katkı yapabileceğini anlattığı sıralarda Bursalı sanayici Faik Çelik'in de sanayici dostlarına hodri meydan diye seslenerek Adana Demirspor galibiyeti için 50 bin lira prim sözü vermesi güne damgayı vuran olay oldu.

Bu arada Hakan Dinçtürk'ün galibiyet primi yanı sıra 50 bin lira da karşılıksız makbuz mukabili bağışta bulunacağını söylemesi fitili yeşil beyaz yanan ateşi adeta korladı.

Birileri eğer atıp tutuyor, esiyor diyorsa çekler Otto Medya Genel Yayın Yönetmeni Osman Gürçay'ın masasının çekmecesinde imiş isteyen kendisine ulaşabilir.

VE DEVREYE AKTAŞ İLE BURKAY GİRİYOR

İşte sabah vakti böyle güzellikler yaşanırken...

Yukarıda sözünü ettiğimiz ikili yani Alinur Aktaş ve İbrahim Burkay dost çevresini arma aşkına harekete geçirdi. Birlikte yaptıkları çalışmayla bugünlerde borsası hayli yükselen genç Timsahların parasal anlamda da mutlu olması sağlanmış.

Şimdi; Büyükşehir Belediyesi ve BTSO ve onlar adına iki başkan gerekeni yaptıysa şehrin diğer dinamiklerinin de harekete geçmesi  gerektiğini söylemek bize görev olmaz mı!

Mesela Bursa Ticaret Borsası…

Mesela koca koca diğer SİAD'larımız, ki sayıları yanılmıyorsam 50'ye yakın...

Ya akademik odalara ne demeli?

Parayı Bursa'da kazanıp vergilerini İstanbul'a yatıranlara köşeli iki parantez açmak gerek...

Bu kez bari kendinizi sorgulayın.

Erkan Kamat, şu ana kadar 2013 yılı sonrası başkanların düştüğü hataya düşmüyor.

Gençliğini, dinamikliğini iyi kullanıyor... 

Adeta bizde yanlış olmaz diyor ama...

Erkan Başkan, sakın yanlış anlama, hep böyle başladılar diğer başkanlar da göreve.

Biraz daha zaman tanı bize, seni daha iyi tanımak için...

İnşallah iyi niyetle attığın adımların devamı gelir ve sen de Süper Lig'e takımı taşıyan başkan olarak hep saygı ve minnetle anılırsın.

3 milyonluk kent arkanda bunu da bilesin...