Birçok meslektaşımız büyüğümüz, basın tribününde maçı izler yazılarını rahat rahat yazarlar ama bizim de kısmetimizde saha kenarından köşe yazmak varmış. 
Bursaspor, Lig'in 3. haftasında Beşiktaş deplasmanında çıkıyor
ben de haliyle bir Bursaspor'lu olarak ve bir Bursaspor'a takip eden muhabir olarak İstanbul’a gidiyorum. 
Ben bir gece önce geldim İstanbul’a…
Rakibimiz Galatasaray’ı analiz etmek istedim açıkçası…
Galatasaray-Sivasspor müsabakasına akreditasyonumu yaptırdım, merak ettiğim bir şey vardı.
Sezon başlangıcında belki de köy takımı sayılabilecek bir takım Ostaersund’a elenen Galatasaray nasıl olurda daha ligin 3. haftasında hem de cuma akşamı 50 bin kişiye oynardı evindeki maçta.
Merakımın nedenlerinden biri de, Bursaspor'un gerçeği var ortada. Neticede geçen sene iki takımda camia olarak bölünmüş vaziyetteydi… Hele ki Galatasaray taraftarı ile başkanı Dursun Özbek arasında neredeyse kan davası oluşmuştu.
Türk Telekom Stadı’nın çizgileri arasında 90 dakika boyunca maçı izledim … 
Kenarda ısınan Selçuk İnan ile taraftar arasında geçen bir diyalog hagızamdan silinecek gibi değil…
Aynen şu şekilde idi. 
Taraftar  diyor ki: "Kaptan geçen maç sana çok küfür ettim, sırf Dursun Özbek istifa etsin diye protesto ettim. Ne olur beni affet.”
Selçuk İnan gülümsedi, üstündeki tişörtü çıkardı gitti taraftarın yanına tişörtünü hediye etti ve ardından şu cümleyi kurdu: 
“Biz büyük bir aileyiz"
Ardından da yerini almak üzere yardımcı hakemin yanına gitti ve oyuna girdi.
Oyuna girdiğinde daha geçen hafta taraftar ile sorunlar yaşayan Selçuk İnan adeta günah çıkarırcasına taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Demem o ki biz büyük Bursaspor taraftarı olarak takımı sahiplenmez ve sırf transfer yapılmadı diye yönetime her hafta küfür etmeye protestoya devam edersek biz bu kenetlenmeyi sağlayamayız ve sene sonu geçen senenin tekrarını yaşarız…
Ne olursa olsun Biz Anadolu'nun en büyük kulübüyüz ve Ne yaşarsak yaşayalım üstesinden gelmeyi biliriz. Artık bizde kenetlenme vaktinin geldiğini farkına varmalıyız. Timsah Arena full olmalı ve artık takım ile bütünlüğü yakalamalıyız…