Hiç aklıma gelmezdi bir gün rakip bir futbolcunun oynamaması için dua edeceğim ancak bu hafta bir ilk yaptım ve dua ettim Beşiktaş Vagner Love transferini bitirsin diye.

Nitekim ilk kez bu sezon dualarım kabul oldu ve Love yoktu saha da ve maç bittiğinde de ne kadar içten bir dua ettiğimi gördüm.

Allah göstermedi ya, ya oynasaydı? O zaman ne olacaktı biliyor musunuz? Ben hazırım mesajı vermek için İstanbul’a atacaktı gollerini ve kesinlikle tarihi bir fark yiyecektik. Geçti bitti maç şimdi asıl önemli olan kenetlenmek… Diyeceğim ancak içten değil he! Hitaben diyorum. Daha ne kadar kenetlenelim. Alanya’ya akın akın taraftar gitmiş takım bu kadar kötüyken. Ancak alınan sonuç ve oynanan futbol ortada. Sen ne kadar kenetlenirsen kenetlen isteksiz futbolcular oldukça başarı Bursa il sınırına uğramaz.

Sen sahaya her hafta farklı bir 11 ve farklı bir taktikle çıkarsan hocam rakipte gelir fileleri havalandırır. Sen de, ben de hayal kırıklığı yaşar döneriz Bursa’ya. Daha ne zamana kadar böyle gidecek? Allah göstermesin kötü bir son yaşasa bu takım senin umrunda mı? Bundan 2 sene önce Bursa veya Bursaspor’u bilmediğin gibi dönüp arkanı gideceksin, biz yine baş başa kalacağız. Şimdi birileri çıkıp hocanın suçu yok diyecektir. Agu, Badu gibi oyuncuları, Pascal, Kofi gibi oyuncuları ben tutmadım bu kulüpte, yönetim de tutmadı. Hoca ben bunu istiyorum, bunu istemiyorum dedi ve transfer hocanın politikasıyla devam etti. Moussa Sow, Shehu, Grozav sonradan katıldı; daha onların hakkı var, zamanı var ancak Agu, Badu kiralık. Hem de bu paralara bu senenin en büyük kazığı oldu. Mert Örnek, İsmail Konuk gibi oyuncular da bu performansı gösterirdi hem de daha ucuz rakamlara, kimse kusura bakmayacak.

Ben demiştim, demek istemiyorum ama ne yazık ki durum bu. Haftaya bana kalırsa hocanın son maçı olacak. Dediğim gibi birileri şimdi yerel basına sallamaya başlayacaktır internetten. Onlara cevaben de bunu okutun: Ben 22 yıldır tribündeydim, gazetede değil. Bu camiayı iyi bilirim, bu camia da beni iyi bilir. Geçen sene dediklerim nasıl yaşandıysa, bu sene de yaşamaya mahkûmuz. Bu hoca Türk olsaydı emin olun şimdiye kadar 5 hoca değiştirmiştik.