Şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra adının lekelenmesi ve halkın gözünde itibar kaybetmiş gibi görülmesi içime acıtıyor.

Ama öncelikle şunu söylemeliyim ki Türk Silahlı Kuvvetleri birkaç tane vatan haini darbeci generalin siyonist ABD’nin arkalarında olma sözünü alarak kalkıştığı darbe girişimini bütün bir orduya mal etmek bana göre gerçek vatan hainliğidir.

CIA ile ortak hareket ederek arkalarına ABD’nin ülkemizi bölmek için desteğini aldığını sanan birkaç satılmış vatan hainin faturasını Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türk Hava Kuvvetleri’ne mal etmek, genelleme yaparak bunların alayı FETÖ’cü demek bölücülüğün ta kendisidir.

Türk Silahlı Kuvvetleri şahıslardan ayrıdır.

Esas olan vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak, vatanı muhafaza ve müdafaa etmektir.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve diğer bütün güvenlik güçleri ülkemizi korumak için canla başla çalışmaktadır.

Halkın güveninin zedelenmesinin tek sebebi bütün bir orduyu komple tek başına FETÖ'cü gibi lanse eden bölücü basın ve medya kuruluşlarının sansasyonel çalışmalarından ibarettir.

Siz de fark ettiyseniz son zamanlarda ‘İsimsizler’, ‘Savaşçı’, ‘Söz’ gibi askerin ön planda olduğu dizilerin yapılmasının sebebi yanlış bir şekilde lanse edilen güvenlik güçlerinin darbe sonrası itibarında güçlendirmeye yönelik çalışmaların televizyona yansımış halidir.

Tabii bu tarz milli duyguları körükleyen askerin, polisin değerini arttıran dizileri destekliyorum, yapılması da lazım fakat sen de bir Türk vatandaşı olarak ülkenin bütün güvenlik güçlerine her anlamda sahip çık. Çık ki yedi düvele meydan okuyan şanlı tarihimizin yılmaz bekçilerinin kemikleri sızlamasın...

Şehit oğlu şehit olmanın kıymetini bilmek gerek...

Peygamber ocağı kelimesinin anlamını bilmek gerek... Yoksa işkembeden sallamayla kahraman olunmuyor...