Hüdavendigar Kent Parkı içinde bulunan Mihraplı Restoran’ın Halkla İlişkiler Sorumlusu Sibel Gençtürk bugünkü konuğumuz.  Vatandaşlarımızın hep şikayetlerini dile getirdiğimiz bu köşede bugün istedik ki bir güzellikler buketi sunalım. Gençtürk diyor ki:  “Bizi tercih edin, hayata bir adım önde başlayın.” 

Şehrin kalabalığından kaçmak için şehir dışına gitmenize gerek yok, çünkü aradığınız huzur ve cennet bahçesi tam şehrin içinde, göle sıfır konumunda bulunan Mihraplı Restoran’da… Hüdavendigar Kent Parkı içinde bulunan Mihraplı Restoran’ın Halkla İlişkiler Sorumlusu Sibel Gençtürk, sakinliği, huzuru, yeşilliği, doğayı seven herkesin Kent Parkı’na gelmesi gerektiğini söyledi. Ve tüm bu güzelliği, cennetten bir parça olarak adlandırabileceğimiz özellikleri agazete aracılığı ile vatandaşa seslendi…  “Mihraplı Restoran Hüdavendigar Kent Parkı içinde, şehrin merkezinde, çok yeni ve de kısa sürede Kent’in gözbebeği haline gelen çok genç bir park. 
Dolayısıyla doğası da henüz çok genç. Ağaçların tam endamlarını ortaya koyabilmeleri için henüz biraz daha zamana ihtiyaçları var. 

VATANDAŞLARIN 
AKIN ETTİĞİ PARK

Buna rağmen özellikle de kentin bu kısmında ikamet eden kişiler tarafından oldukça yoğun ilgi gören bir park. Özellikle de yaz akşamlarının vazgeçilmezi haline gelmiş ve çok tercih edilen bir yer. Mihraplı Parkı’nın bir özelliği de, kentin en büyük parkı ve de içindeki büyük ve güzel bir gölün olmasıdır. Bizde bu gölün tam dibinde, sıfır konumunda, pırıl pırıl, güler yüzlü bir ekiple, eçok şık bir alakart restoranla ve kafe hizmeti de veren bir işletmeyiz.   Ayrıca Kent Park’ı içinde tek restoranız. 
Doğayı, suyu, güzelliği seven herkesi, bu güzel parkı, restoranımızı muhakkak bir kez dahi olsa ziyaret etmelerini, özellikle de yemeklerimizi tatmasını tavsiye ederiz. 
Çünkü Mihraplı Restoran’da her kesin damak tadına göre yiyecekler mevcut. Bir kez misafirlerimize dünya mutfağından yemekler sunuyoruz, ayrıca ızgara menülerimiz, kahvaltılarımız, yemek dışında kalmak isteyenlere de kafe hizmeti veriyoruz. 

7 GÜN CANLI MÜZİK 
EŞLİĞİNDE HİZMETTEYİZ

7 gün boyunca restoranımızı tercih etmiş misafirlerimiz, göl kenarında işletmemiz tarafından huzurun ve çevrenin eşsiz güzelliğin tadına işletmenin sunduğu canlı müzikle varıyor. Önemle belirtmek isterim ki buranın, kentin içinde asla bulunması mümkün olmayan, çok farklı bir rüzgar akımı var. Öyle ki bu rüzgar sabah saat 09:00’da başlıyor ve de gece yarısına kadar sürüyor. Hatta 24 saat bile devam edebiliyor. 

EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ LOKASYON

Mihraplı Parkı’nın en önemli özelliği lokasyon. Çünkü park bir kere konum itibariyle çok güzel bir yerde. Ulaşımı kolay olan, büyük bir AVM’nin, stadın ve de şehrin önde gelen büyük otellerin de hemen dibinde. Ve de Dobruca gibi, havası çok temiz olan güzel bir semtin yanında. Burada ayrıca Belediye’nin spor faaliyetlerini yürütebileceği çok büyük tesisleri var.  
 

SAYMAKLA BİTMEYECEK 
ÖZELLİKLERE SAHİP

Ve bizlerin, saymakla bitiremeyeceğimiz özelliklerin, Park’ın içinde hizmet veren bir işletme olarak tek sıkıntısı, parkı, bizleri tercih edenlerin araçlarını parkın dışına bırakmak zorunda oldukları. Kısacası, araç trafiği tamamen yok sayılmış burada… Bu da gelenlere ciddi ve büyük bir sıkıntı oluşturuyor. 

ULAŞIM SIKINTISI VAR 

Dolayısıyla bizde misafirlerimizi restorana yakın bir yere alamıyoruz. Araçlar dışarıya bırakılması gerekiyor. Dışarısı dediğimiz yerde de bir otopark yok. Ve bu sebeple gelenler araçlarını yol kenarına bırakmak zorunda kalıyor. Hal böyle olunca hem parkın dışı araçla dolup taşmış oluyor hem de restorana gelebilmeleri için, uzunca bir yol yürümeleri gerekiyor. Özetle; şu an bizim en büyük handikapımız park. 

ÇÖZÜM BÜYÜKŞEHİR’DE

Bu sıkıntının giderilmesini çok isteriz ve buna da imkan var aslında. Ancak bu tamamen Büyükşehir’in imkanları dahilinde. Örneğin bizim hemen arkamızda 15 Temmuz Anıtı olan bir yer var. Bizler özel işletme olduğumuz için bu şekilde düşünüyoruz belki de lakin oraya çok güzel bir otopark yapılabilir ve  Köprülü kavşağın olduğu yerden buraya araçla giriş sağlanabilir. Böylece parkın içerisinde bulunan diğer alanlara da ulaşım sağlanmış olur. 

ŞARTLAR VATANDAŞI YORUYOR

Çünkü insanlar araçlarını dışarıda bıraktıklarında ciddi bir yol kat etmek zorundalar. Gündüzleri de bolca güneşin altında gezi eziyete dönüşürken, gece de farklı faktörlerden sıkıntı oluşturuyor. Bu da açıkçası parkı ve ya burada kahve içmek veya yemek yemek, vakit geçirmek isteyenleri biraz sıkıyor ve yoruyor.   

Golf araçlarıyla restorana

Bizler Mihraplı Restoran olarak tüm bu sıkıntıları minimuma indirmek için elimizden geleni yapıyoruz elbet. Örneğin rezervasyon yaptırmış ve geleceği saati bildirmiş misafirlerimizi bildirdikleri kapıdan, özel, işletmemize ait golf araçlarla alıyoruz ve restorana kadar getiriyoruz. Ancak otopark sıkıntısı tüm park için geçerli olduğundan bu çok önemli eksiğin bir an önce giderilmesini Büyükşehir Belediyesi’nden çok rica ediyoruz. 

DÖRT MEVSİM
BİRLİKTE OLMAK İÇİN

Kısacası kışa hazırlanıyoruz. Çünkü hiç kimsenin bu güzelliklerden mahrum kalmamasını istiyoruz. Daha önce belediyeye ait olan Mihraplı Restoranı yaz döneminde aldığımızdan, yapacağımız değişiklerle dört mevsim kullanabilecek fiziki yapıya sahip bir yapı oluşturma içerisindeyiz. 
 

HERKES GELEBİLSİN DİYE

İstiyoruz ki bu güzel gölün, yeşilin, havanın tadını yazın olduğu gibi kışın da herkes çıkarsın. Fiyatlarımızı makul tuttuk ki Mihraplı Restoran’a isteyen herkes gelebilsin. Tüm bunların dışında doğum günü, düğün, nişan etkinlikleri, iş toplantıları, kahvaltı ve ya akşam içerikli organizasyonlar ve daha bir çok hizmetimiz de var.  

FARKLIYIZ VE DE ŞANSLIYIZ

Bursa’da elbette ki bir çok yerde, işletmecilik anlamında bu tür hizmetler veriliyor. Ancak önemle altını çizmek isterim ki biz gerçekten çok farklıyız ve de şanslıyız. Çünkü biz, şehrin kalabalığından uzak ama şehrin içindeyiz, çok nezih ve sakin bir ortamdayız. İnsanın şehirden çıkmadan bir anda kendini doğanın içinde bulabileceği bir mekanız. 
 

ZEVKLE BİZİ TERCİH EDİN

Kaldı ki Bursa’da, göle sıfır bir yerde yemek yemek neredeyse imkansız ancak bizde mümkün. O yüzden isteyen herkes zevkle Mihraplı Parkı’nı ve Restoran’ı tercih edebilir. Maç öncesi gelip, kahvesini içebilir, huzuru, havayı ciğerlerine kadar hissedebilir. İsteyen herkes, bir çok kez ev sahipliği yaptığımız evlilik tekliflerini bizde gerçekleştirmeye devam edebilir, hayata bir adım önde başlayabilir. Mihraplı Restoran olarak her türlü fikre saygılıyız ve istenilen, insanları mutlu edecek her tür organizasyonu gerçekleştirmeye çalışıyor, en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız. Amacımız tüm bu sirkülasyonu daha da aktif hale getirmek.