• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.189 %-0.02
  • ETHERIUM 3.112 %-0.51
25°

Maç Haberleri

maç haberleri ve güncel maç gelişmeleri, maç ile ilgili tüm video, maç fotoğrafları ve maç haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


SPOR

Odunlukspor 1. Amatör Küme ikinci maçında deplasmanda Gemlikspor ile karşı karşıya geldi. Büyük mücadeleye sahne olan maçı Odunlukspor 2-1 kazandı.

SPOR

Bundan 3 sene öncesinde TFF 1. Lig'de top koşturan Barış Alper Yılmaz son günlerde en çok konuşulan Türk futbolculardan biri...

SPOR

Euro 2024 elemeleri'nde Türkiye'nin Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ettiği maçta reytingleri ile sahanın en verimli 4 oyuncusu da Türkiye'den oldu.

ASAYİŞ

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Gemlikspor ile Erikligücü arasında oynanan bölgesel amatör lig maçında futbolcular arasında artan tansiyon taraftarlara sıçradı. Taraftalar arasında...

BURSASPOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gölcükspor’la karşı karşıya gelecek olan Bursaspor’da hazırlıklar akşam saatinde yapılan idmanla tamamlandı.

SPOR

Çakırlıspor ve Yalova Belediyespor'un Süper Amatör Lig'de karşı karşıya geldiği karşılaşmadan Yalova Belediyespor 3-1 galip ayrıldı.

SPOR

Süper Lig’de Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 2-0 mağlup ederek, bu sezonki galibiyet serisini 16 maça çıkardı.

SPOR

Odunlukspor 1. Amatör Küme ilk maçında evinde Ovaakçaspor ile karşı karşıya geldi. Büyük mücadeleye sahne olan maçı Odunlukspor 3-2 kazandı.

BURSASPOR

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda salı günü karşı karşıya geleceği Gölcükspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

BURSASPOR

Bursaspor, TFF 2. Lig’in 7. haftasında sahasında ağırlayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

SPOR

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu tarafından yapılan özel davet ve Merkez Hakem Kurulu onayıyla Pro...

SPOR

Voleybol Balkan Kupası ilk maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Kosova'nın KV Peja takımını 3-0 mağlup etti.