Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın Şampuan kullanırken bu hataları yapmayın

İlişkinin ilk aylarında herkes çok heyecanlı olur. Bu heyecan ilişkide kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Birlikte olmaktan, beraber aktiviteler yapmaktan keyif alırsınız. Ancak zaman geçtikçe ilişkilerde her şey monotonlaşabilir. Bu monotonluk ilişkinizi kötü etkileyebilir.

Bu sebeple ilişkinizi yeniden canlandırmanız gerekir. Canlı bir ilişkiye sahip olarak yeniden birbiriniz için heyecanlanabilirsiniz.

1-PARTNERİNİZE HER GÜN SARILIN

Sarılmak ilişkilerde göründüğü kadar basit bir etki yaratmak. Sarılmak, çiftlerin birbirine olan sevgililerinin bir göstergesi olarak kabul edilir.

Küçük bir kucaklama bile partnerinize güven duygusu verir. Aranızdaki gerilimi ve stresi azaltır. Birbirinizi hissetmenizi sağlar. Böylece kendinizi daha önemli ve iyi hissedebilirsiniz. Partnerinize olan duyguları sarılarak hatırlamak kalbinizin tekrar canlanmasına yardımcı olur.

2-ONU SIKILMADAN DİNLEYİN

2-ONU SIKILMADAN DİNLEYİN 

Mutlu ilişkilerde çiftler arasındaki ilişki önemlidir. Çünkü birbirinizi anlamadığınız zaman aranızda çatışmalar yaşanabilir. Bu sebeple partnerinizi mutlaka sıkılmadan dinleyin. Onu dinlediğiniz zaman fikirlerini, düşüncelerini ve hayata dair planlarını daha iyi anlayabilirsiniz

Partnerinizi daha iyi tanıyarak ortak noktalarda buluşabilirsiniz. Partneriz konuşmasını bitirdiğinde söylediklerinin sizin için ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız da aranızdaki bağları güçlendirebiliyor. Bu sebeple mutlu bir ilişki için mutlaka doğru bir iletişim kurun.

3-BERABER EĞLENİN3-BERABER EĞLENİN 

İlişkinizi tekrar hareketlendirmek istiyorsanız birlikte eğlenecek zamanlar yaratın. Her ikinizde iş ya da aile hayatınızın stresi ile birbirinizle vakit geçirmeyi unutmuş olabilirsiniz.

Böyle durumlarda hemen birlikte bir plan yapın. Birbirinize zaman ayırdıkça ilişkiniz tekrar eski günlerine dönebilir. Birlikte tatile çıkın ya da bir gece sabahlara kadar doyasıya eğlenin. Hatta birlikte sevdiğiniz şeyleri hobi haline getirin.

Birlikte eğlendikçe ve gülmeye başladıkça aranızdaki çekim daha da artar. Bu sebeple hemen harekete geçin ve eğlenmenin yollarını arayın.

4-SÜRPRİZLER YAPIN

4-SÜRPRİZLER YAPIN 

Küçük sürprizler ilişkileri canlı tutar. Artık ilişkinin sıkıcı bir hal aldığını düşünüyorsanız partnerinize sürprizler yapmayı deneyin. En sevdiği şeyleri hediye ederek onu tekrar harekete geçirebilirsiniz

Hiç ummadığı bir anda onu ziyarete gidebilir ve yemeğe çıkarabilirsiniz. Çiftlerin hiç beklemediği anda plansız olarak yaptığı sürprizler ilişkileri her zaman canlı tutar.

5-SEVGİNİZİ HATIRLATIN

5-SEVGİNİZİ HATIRLATIN 

Uzun süreli ilişkilerde çiftler bazen birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini unutabilir. Sevdiğinizi çok söylemediniz daha çok sevdiğiniz anlamına gelmese de aranızdaki bağı güçlendirmenize yardımcı olur.

Sadece cümlelerinizle değil beden dilinizle de ona sevdiğinizi gösterin. Partnerinize sarılın, öpün ve temas edin. Böylece birbirinize olan sevginizi yeniden hatırlarsınız. İlişkiniz tekrar eski canlı günlerine dönebilir.