HAYATA KARŞI HEVESLİDİR 

Yaşadıklarından bağımsız olarak, yaşam için şevk gösteren insanlar, günlük yaşamın sıradan meselelerine karşı büyülenmiş ve acınası olanlardan daha çekici görünürler.

NEŞE VE KEYİF VERİR

NEŞE VE KEYİF VERİR 

Su samuru ve kedinin eğlenceli anları Su samuru ve kedinin eğlenceli anları

Çekici insanların ortak özelliği neşe dağıtmalarıdır. Kimse çevresinde sürekli olarak negatif ve aksi bir insan istemez ve hiçbir şey bir karamsardan daha az çekici değildir.

Bu nedenle çekici insanların en büyük özelliği gülümsemeleri ve gülümsetmeleridir. Hayatınızı aydınlatan ve geleceği sonsuz fırsatlarla dolu gören insanların etrafında olmak, kendinize olan inancınızı artırabilir ve bilinmeyene olan korkunuzla yüzleşmenize yardımcı olabilir.

SINIRLARINI ORTAYA KOYAR

SINIRLARINI ORTAYA KOYAR 

Çekici insanlar, yeri geldiği zaman hayır demesini bilir. Genellikle hayata karşı hevesli ve iyimser olsalar da kendi sınırlarını bilirler ve kırmızı çizgileri vardır.  Hayata karşı daha dengeli bir tavır takınırlar. 

ESPRİLİ VE SICAKKANLIDIR

ESPRİLİ VE SICAKKANLIDIR 

Sıcakkanlı insanlar her daim daha çekicidir.

Harika bir mizah anlayışına sahip olmak, etrafta olmayı çok daha eğlenceli hale getirir. 

Unutmayın: hayatı çok ciddiye almak büyük bir moral bozucu olabilir.

 Ortamı hafif tutmak ve küçük konuşmalarla ilgili aptallığın farkında olmak daha iyidir. Hava durumuyla ilgili konuşmayı zarif bir şekilde bitirin ve daha anlamlı konulara geçin; işleri hafif ve iyimser tutun.

GİZEMLİ BİR HAVALARI VARDIR

GİZEMLİ BİR HAVALARI VARDIR 

Çekici insanlar her sırrını hemen açık etmez. Onların her daim keşfedilecek gizemli bir yönleri vardır ve en önemlisi bunu çekici olmak için yapmazlar bu onların doğal çizgilerinin bir parçasıdır. 

BAŞKALARIYLA İLGİLENMEZLER

BAŞKALARIYLA İLGİLENMEZLER 

Çekici insanlar, insanlar hakkında konuşmak yerine olaylar hakkında konuşurlar. Başka insanlara değil kendilerine dönük yaşarlar.  Kimsenin ne dediğini fazla umursamazlar. Bu onların daha çekici görünmesini sağlar. 

KENDİLERİNE DEĞER VERİRLER

KENDİLERİNE DEĞER VERİRLER 

Çekici insanların en güzel ortak özelliklerinden biri kendilerine değer vermeleridir. 

Bu onların mutsuz oldukları bir ortamdan hızla uzaklaşmalarını sağlar. 

KİŞİSEL BAKIMLARINA ÖZEN GÖSTERİRLER

KİŞİSEL BAKIMLARINA ÖZEN GÖSTERİRLER 

Çekici insanlar her daim bir şekilde bakımlı ve iyi görünürler. Bunun nedeni de kendilerine verdikleri değerdir.

DUYGUSAL ZEKALARI GÜÇLÜDÜRDUYGUSAL ZEKALARI GÜÇLÜDÜR 

Çekici insanların bir diğer özelliği de zeki olmalarıdır. Doğru yerde doğru şekilde konuşmak, kendini net ifade edebilmek en belirgin özellikleridir. 

Onlar duygusal zekalarıyla dikkat çeker, empati yapmayı bilirler. 

KENDİLERİNİ AKIŞA BIRAKIRLAR

KENDİLERİNİ AKIŞA BIRAKIRLAR 

Akışa ayak uyduramayan insanlar genellikle daha az çekici olarak algılanır. Bu yüzden daha esnek ve kendiliğinden olun!  Çekici insanlar gerektiğinde kendilerini akışa bırakmayı bilirler.