Özel hayatıyla sürekli gündemde olan oyuncu Hande Erçel'in attığı her adım magazin gündeminde ses getiriyor. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Erçel, aşk hayatıyla son dönemlerde konuşulan isimler arasında yer alırken, giydiği yeşil büstiyeri ile dikkatleri üzerine çekti. İşte Hande Erçel'den iddialı pozlar.

handemiy.jpg

HANDE ERÇEL'DEN YEŞİL BÜSTİYERLİ POZ

Oyuncu Kaan Yıldırım'la kısa sürekli bir aşk yaşayan Hande Erçel'in yeniden eski sevgilisi Kerem Bürsin ile barıştığı iddia edildi. İkiliden henüz bu iddialar hakkında açıklama gelmezken, Erçel'in paylaşımları da dikkat çekmeye devam ediyor. En son beyaz crop ve kısa şortu ile dikkat çeken Erçel, bu defa dekolteli büstiyeri ile magazinde yerini aldı.

handeercekkerembusin.jpg

Güzelliği ile ünü yurt dışına kadar çıkan Hande Erçel, oyunculuğunu da geliştirerek adını yıldız kadın oyuncular arasında yazdırdı. Her paylaşımı olay olan Hande Erçel bu defa fıstık yeşili üstü ile göğüs dekoltesi verdi. Fiziği ve güzelliği ile reklamlarda sıkça gördüğümüz Hande Erçel'in yeni projede oynayıp oynamayacağı da merak konusu oldu.

handercelhaber.jpg

ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR! KEREM BÜRSİNLE BARIŞTI MI?

Murat Dalkılıç, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım gibi isimlerle adı anılan güzel oyuncu Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler ile de kısa bir ilişki süreci olmuştu. Özel hayatı sürekli gündemde olan Erçel'in tekrardan Kerem Bürsin ile barıştığı iddia edildi.

kerembursinhandemiy.jpg

Uzun süren ilişkilerini ani bir kararla bitirme kararı lan Bürsin ve Erçel'den ayrılık nedeni gelmezken, ikili sosyal medya hesaplarından da takipleşmeyi bırakmıştı. Kendini tamamen oyunculuğa veren Erçel, sosyal medya hesabı üzerinden de sürekli günlük paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

handerceliddialipoz.jpg

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA BİNLERCE YORUM

Son olarak giydiği yeşil büstiyer ile adından söz ettiren Erçel'in fotoğrafına çok sayıda yorum ve beğeni geldi. Bir orman alanında arkadaşları ile piknik yapan Erçel,29 milyonluk Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Giydiği büstiyer ile paylaşımlar yapan Erçel'in o fotoğrafına ünlü meslektaşları da yorumlar yağdırdı. Bige Önal ateş emojisi gönderirken, Amerikalı yönetmen Daniel Mirkin'den de ateş emojisi geldi.

Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi Sakiler en güzel şarkılarını Osmangazi Meydanı’nda söyledi

İŞTE HANDER ERÇEL'İN YEŞİL BÜSTİYERLİ POZLARI

handeerceldekolte.jpg

 

DİĞER HABERLER