GÖKÇE ÇALIŞCİ

Makyaj çantasında minimal düşünün Makyaj çantasında minimal düşünün

Bulunduğunuz mekana, hayatınıza bolluk ve bereket katmak için yapmanız gerekenler... Feng Shui ile  para ve kazanç için neler yapılabileceğini paylaşacağız. Feng Shui, Çince'de rüzgâr ve su anlamına gelir, 5 bin yıllık bir geçmişe sahiptir. Doğada var olan yaşam enerjisini, yaşadığımız mekânlarda harekete geçirme yöntemlerini gösteren  Çin öğretisidir. Günümüzde birçok kişi Feng Shui öğretilerine göre yaşam alanlarını dekore etmekte.

Feng Shui Ev Dekorasyonu Rehberi 2023: Para, Sağlık, Aşk İçin! • DeCombo

Evinizin girişi her şeydir. Onu güzelleştirin. Evinize giren enerjiyi güzellikle karşılayın. Unutmayın gittiğiniz bir evde ilk izlenim her şeydir.

Kapı Numaraları - Antalya Ofset Matbaa

Kapı numaranızın görünmesine dikkat edin çağırdığınız enerji sizi bulamayabilir. Kapı zilini de es geçmeyin.
Eşler Arasında Yıkıcı Kavgayı Önlemek için 6 Öneri - Medaim Yanık  Psikoterapi

Sıkıntıları sorunları olan bir eve kimse girmek istemez. Önce evinizin sıkıntılarını giderin, evinizi istikrarlı tutmak, finansal istikrarınızı ve büyümenizi destekler.

Neden klozetin kapağını kapatmalıyız? - Teknolojiden Son Dakika Haberler –  Sözcü

Tuvalet kapakları en önemli konu. Kullanmadığınız zaman kapatın sifonu çektiğinizde giden şeyler gibi paranızda akıp gidebilir.

Satış Moda Kadın cüzdan Kadın Sevimli Kedi Cüzdan çanta bozuk para cüzdanı  kart tutucu Carteras Para Mujer Monedero Mujer Monederos Cartera \\\\\\\\ Bavul ve  Çantalar - Ipekcorap.com.tr

Kendinizi paraya kodlayın. Bilinçaltınıza ve kendinizi zengin olduğunuza inandırın.

Olumlama nedir, nasıl yapılır? Bilinçaltı olumlama ne işe yarar? - Zihin  Sağlığı Haberleri

Yeterli paranız olmadığını düşünüyorsanız bu düşünceleri olumlu bir olumlama (afirmasyon) ile değiştirin. Örneğin: "Bolluk, bereket bana birçok farklı kanaldan gelir."

Koşan Atlar Hayvanlar Kanvas Tablo | ARTTABLO

Akan su, koşan atlar, hareketli tekneler gibi fotoğraflar veya resimler akış ve bolluğu temsil ettiği için evinizde bu imgelere yer verin.

Evde Su Sızıntısı Olduğu Nasıl Anlaşılır? | Koçtaş Blog

Evinizde olan sızıntıları tamir edin.

Editör: Gökçe Çalışcı