• DOLAR 32,56 %0.23
  • EURO 35,00 %0.06
  • ALTIN 2.447,89 %0.48
  • BİST100 9.717 %0.00
  • BITCOIN 64.301 %-0.36
  • ETHERIUM 3.137 %-0.63
17°

Değişiklik Haberleri

değişiklik haberleri ve güncel değişiklik gelişmeleri, değişiklik ile ilgili tüm video, değişiklik fotoğrafları ve değişiklik haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Bursa'da oluşan hava kirliliği sebebiyle fabrika denetimlerini sıklaştıran Kestel Belediyesi, zabıta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bursa İl Müdürlüğü ve...

SAĞLIK

Kış mevsiminde hava sıcaklığının düşmesi ile birlikte yetişkin ve çocuklarda beslenme değişiklikleri görüldüğünü ifade eden Beslenme ve Diyet Uzmanı Hande...

GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı faaliyet gösterecek olan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı resmen kuruldu.

Merkez

Bursa'da doğal kaynakların ve çevre sağlığının korunması için canla başla çalışan Osmangazi Belediyesi i okullarda eğitimler vererek öğrencileri bilinçlendiriyor.

GÜNDEM

TOKİ'den konut ve işyeri alanlar için yüzde 25 indirim kampanyası başladı.

BİLİM VE TEKNOLOJİ

Twitter'ın sahibi Elon Musk son günlerde rakip uygulamayla ilgili göz hapsindeyken Twitter'da bir yeniliği daha duyurdu.

ÇEVRE

İnsan faaliyetleri sebebiyle dünya sıcaklığı artıyor. Buna bağlı olarak iklim değişikliği insan yaşamının her alanını tehdit ediyor.

YAŞAM

Dünya iklim değişikliği ile mücadele ederken bizler de kişisel olarak bilinçli davranıp bazı etkinliklerimizi oluşan duruma göre şekillendirebiliriz.