Göz altında belirginleşen koyu hakların pek çok nedeni bulunabilmektedir. Bunların başında nikotin içeren ürünler, böbrek rahatsızlıkları, az sıvı tüketimi, stres gibi pek çok etken mevcut. Göz altı morlukları için pahalı markalara çokça paralar harcayabiliyoruz. Bu yöntemlerin çoğu ise faydasız kalabiliyor. Şimdi vereceğimiz elma maskesi ile paranız cebinde, gözaltı morluklarınız ise tarihe gömülecek. Günde 1 defa uygulayacağınız elma maskesi ile pırıl pırıl bir göz altına sahip olacaksınız. İşte 1 elmanın göz altı için yarattığı mucizevi etki.

elma-maskesi.jpg

GÖZ ALTI MORLUKLARINI TARİHE GÖMEN MASKE

Göz altı morlukları nasıl geçer? Göz altı morlukları için en etkili yöntem? Hangi kremler gözaltı morluklarını geçirir? gibi sorular arama motorlarında çokça aranmaktadır. Göz altı morluklarınız artık canınızı sıkmasın. Elma maskesi ile Pahalı maske ve kremlere dünyanın parasını vermekten kurtaracaksınız. Evde pratik bir şekilde hazırlayacağınız elma maskesi ile göz çevreniz nemlenecek ve koyu halkaların rengi açılacak. 1 haftada etkisini gösteren elma maskesi sayesinde kapatıcılara da veda edeceksiniz. İşte göz çevresini bebek yumuşaklığına çeviren elma maskesi ve kullanışı.

elma-001.jpg

SADECE 1 ELMA İLE GÖZALTI MORLUKLARINIZDAN KURTULUN

Öncelikle 1 adet elmamızı soyup, sıkma makinasında içini sıkıyoruz. Elde ettiğimiz elma suyunu bir pamuk yardımı ile göz altlarımıza sürüyoruz. Gün içinde yüzünüzde kalacağı gibi 30 dakika sonra bekletip gül suyu ile de silebilirsiniz. Soyduğumuz elma kabuklarını da asla atmayın. Aynı şekilde göz altı çevremize sürebilir ya da ellerimizde masaj yaparak kullanabiliriz. Bu elma maskesini 1 hafta düzenli olarak kullandığınızda göz altında oluşan mor halkaların rengi açılmış olacak. Bunun yanı sıra böbrek rahatsızlıkları içinde detoks görevi üstlenmektedir. Yani bu mask ile bir taşla iki kuş vuracaksınız

Makyaj çantasında minimal düşünün Makyaj çantasında minimal düşünün

Not: Elmanın yeşil olması daha faydalı olacaktır. Ama kırmızı elma da kullanabilirsiniz.(Karar.com)