GÖKÇE ÇALIŞCİ

Giyinmeyi sevenler kaliteli ve uzun soluklu giyebilecekleri elbiselere yatırım yaparlar. Ancak ne kadar kaliteli olursa olsun özen göstermediğinizde aldıklarınız kısa ömürlü olacaktır. Peki kıyafetlerinizi nasıl saklamalısınız? İşte cevabı... 

Giysi Etiketi Sembolleri | Yumoş

ETİKETLER SÜS DİYE KONMADI 

Etiketleri her ne kadar sevmesek bile bizi kaşındırsa da aslında onlar oraya bir amaç için koyuldu. Okumayı sevmeyen bir toplumuz ama işin ucunda para var. Para verdiğiniz bir ürünün heba olmasını istemiyorsanız etiketleri okuyun. Kıyafeti kaç derecede yıkayacağınız, kuru temizleme gerektirip gerektirmediği, elde yıkama isteyip istemediği hepsi o etikette .

Rengi Solmuş Siyah Kıyafetleriniz İçin Yapılacaklar! Bu Yöntemler İle Eski  Rengi Geri Gelsin! - Olay Medya

SİYAH KIYAFETLER NEDEN SOLUYOR? 

Siyah kıyafetlerinizin rengini korumak istiyorsanız , siyah kıyafetlerinizi sadece siyahlarla yıkayın. Siyahlarınızı en düşük sıkma devrinde yıkayın. Beyazlara kullandığınız toz deterjanları siyahlara da uyguluyorsanız elbiseniz ile vedalaşın. Siyahlar için özel detarjan kullanmalısınız. 

Tırnaklarda sadelik isteyenler için... Tırnaklarda sadelik isteyenler için...

Yıkanmayan yeni kıyafetler bu sorunlara yol açıyor... Yeni kıyafetler  giyilmeden önce neden yıkanmalı? İlk yıkama nasıl olmalı?

PULLU KIYAFETLER NASIL YIKANMALI? 

Olduğu gibi makineye atmayın. Elbisenizi ters çevirin. Daha sonra da bir çamaşır yıkama filesine koyarak makineye atın. Böylece payetleriniz dökülmez. 

Piyango Çıkmadı' Diye Üzülenlere 12 Teselli | Listelist.com

CEBİNİZ SÜREKLİ DELİNİYOR MU? 

Elbiselerinizin ceplerini makineye atmadan kontrol edin. Bozuk paralar ya da farklı metaryeller ceplerinizin yırtılmasına ya da renk değiştirmesine neden olabilir. 

Sütyen yıkarken koruyucu kullanıyor musunuz, sütyen yıkama kabı nasıl  kullanılır? - KizlarSoruyor

KADINLARIN KORKULU RÜYASI YAMUK SÜTYENLER 

Destekli ve süngerli sütyenlerin en büyük düşmanı çamaşır makinesidir. Özel koruyucu sütyen koruyucu fileler ile çamaşır makineniz ve sütyeninizin arasındaki düşmanlığı sonlandırabilirsiniz. Böylece sütyen demirleriniz size batmaz.😊  

Editör: Gökçe Çalışcı