Bursaspor son haftalarda oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Evet, şu anki tablo ortada. Yönetimde işler yolunda değil ancak bu bizim Bursaspor sevgimize engel mi oluyor? Kongre üyesi olalım diyorum yok, Bursastore’dan alışveriş yapalım diyorum ona da yok. Reklam bulalım, sponsor bulalım, küfür etmeyelim ve ceza yemeyelim… O da yok. Arkadaşlar başka Bursaspor var mı? Bağırarak söylüyorum: YOKKKK!..

Herkes elini taşın altına koyacak veya bedenini. Bu takım düşerse bir Allah’ın kulu bir daha da çıkaramaz bu takımı. Ben yönetime destek olalım demiyorum. Şahıslara destek verelim demiyorum. Ben Bursaspor’a destek olalım diyorum. Mesela artık maçlarda ne kadar kötü oynarsa oynasın kendi futbolcuna küfür etmeyi bırak artık. Bu ne çirkin bir şeydir.

Evet, ben de tribünlerden geldim o atmosferi çok iyi biliyorum ancak maça çıkan bir futbolcunun daha ilk düdükte, ilk hatasında tepki görmesi o maçı o şekilde tamamlamasına neden oluyor: Barış, Furkan, Kubilay örnekleri ortada. Artık kendimize dönelim. Her sene 5 milyon sadece tribünden ceza geliyor bu takıma. 3 maçtan galibiyet bir maçtan da beraberlikle ayrılınca anca bu para kazanılıyor. Aynı zamanda geçmişte yaşanılanlar ortada her sene yeni birisi gelse de ne yazık ki artık kaliteli yönetici, başkan bulamayacağız. Her seçimden sonra muhalif bir kesim oluşuyor. Bence oluşması da gayet güzel.

Neticede olumlu veya olumsuz eleştiriler takımın eksiklerini göz önüne çıkarıyor ancak o nasıl küfürdür arkadaş. Bir insan aile şerefi için yaşar. Ben ne kadar Bursasporlu olursam olayım o küfürlerden sonra değil yönetimine girmek maçına bile gelmem. Hem para koyacağım, hem mesai harcayacağım hem de ana avrat küfür edilecek; yok abi öyle bir dünya! Kendimize gelelim ve seçime kadar eleştirsek de takıma destek olalım. Gün birlik günüdür.