Şu sıralar gündemde en çok konuşulan konulardan biri bedelli askerlik. Başlığım çok sert değil arkadaşlar, olanı yazdım, hakkı hakikati ele aldım.

Hakikat budur.

Şu kavurucu sıcakta ya da eksi derecelerdeki soğukta, bilmem neredeki bilmem ne noktalarında gerek Polis Özel Harekât memurları, amirleri olsun gerekse Türk Silahlı Kuvvetleri’nin asil fertleri olsun Jandarma Özel Harekat vb. birimlerde görev alan ağabeylerimiz, kardeşlerimiz çok zor şartlarda vatanın güvenliği için kendi canından, sevdiklerinden, yarinden feragat edip o ıssız, o tenha, o kervan geçse saldırıya uğrayacak olan yerlerde canla başla mücadele veriyor.

Aynı şekilde ülkemizin terör olaylarının yaşandığı yerlerde de kolluk kuvvetlerimiz büyük fedakârlıklar yapıyor bizim için, vatan için. Biz ne yapıyoruz? Bedelli duyan koşa koşa gidiyor!

Yazık değil mi?

Günah değil mi bu şanlı yolda, Allah yolunda gaza eden şehitlerimize bir ayıp değil mi arkadaşlar.

Nedir bu askerden kaçma sevdası, nedir bu bedelli!

Vatanın bedelini eğer canımızı vererek, kanımızı dökerek bu kutsal topraklarda temizlenmekse ben varım.

Üstüne bastığım şu toprak bir gün benden hesap soracak. Şehit kanıyla yoğrulan vatanımızın her karış toprağı benim için Mekke ve Medine kadar kutsaldır.

Çünkü Allah’ın aslanları kükredi bu topraklarda hainlerin üzerine. Bu ne duyarsızlıktır! Şahadetten kim korkar?

Eğer gerçekten Allah’a inanıyor ve uğruna ölecek kadar inanıcınız var ise korkamazsınız.

Çevremize bir bakıyoruz herkes arkasından atlıyla koşturan varmış gibi bedelliye yazılıyor? Biz bu vatanı parayla mı aldık ki bedelini de parayla ödeyelim?

Vatan borcu namus borcudur. Bu asil topraklarda yiyip, içip gezdiniz sıra borcunuzu ödemeye geldi.

Evlatlarını bedelliye gönderen anne ve babalara sesleniyorum.

Hayatının baharında şehit düşen aslanlarımızın annesi ve babası yok mu?

Onların yüreği yok mu sizinki yürek de onlarınki değil mi?

20 yaşında yiğitler Allahu Ekber nidalarıyla hainlere taarruz etti kimisi hayatının baharında kara toprağa düştü kimisi gazi oldu.

Askerlik kutsaldır. Kutsal olan her şeye para karıştıranlar ve buna vesile olanlar Allah katında bunun hesabını vereceklerdir şüphesiz.

Bir bedel varsa o da kanla ödenir.

Ben ve benim gibi düşünen bu ülkenin korkusuz vatanperver evlatları kesinlikle böyle bir uygulamaya dahil olmayacaklardır adım gibi eminim. Devletin paraya mı ihtiyacı var? O zaman bir şeyler üretip ihraç etsin. Yetmiyorsa daha fazla daha kârlı ürünler üretsin.

Hep dahasını yapsın çünkü toprağın altındakiler en fazlasını yaptı.