ASLI YEŞİLYURT

Yaz boyunca pek çok trend geldi geçti. Bunların bazılarını beğendik bazılarını ise hiç sevemedik. Ancak cherry-cola dudaklar beğendiklerimizin arasında yerini çoktan aldı. Latte makyajın ardından oldukça popüler olan bu trend, Tiktok’ta milyonlarca izlenme ve video içeriği elde etti. Koyu renk dudak makyajı sevenlerin tercih ettiği bu makyaj hem koyu renk kullanımı hem de günlük bir görüntü ortaya çıkarıyor.

Cherry Cola Lips_ TikTok's Hottest Makeup Trend To Try Right Now (1)

Kahve ve kırmızının birleşimi ile ortaya çıkan bu dudak makyajı trendi Tiktok’ta oldukça yayıldı. Peki bu makyajı nasıl uyguluyoruz? Bu adımları izleyerek siz de cherry-cola dudaklara sahip olabilirsiniz.

indir-99

Öncelikle sıcak kahve veya kırmızı tonlarındaki bir dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveleyin. Kalem yerine eyeliner veya ıslak fırça ile sürdüğünüz far da güzel görünecektir.

@semiramaez cherry cola lips 🍒❤️💋#liptutorial #lippenkombi #cherrycolalips #makeuptutorial #liptok #liptrend ♬ Boy is mine - Beatsbyjblack

Çerçeveyi çok keskin olmayacak şekilde çizin ve dudak içlerine doğru dağıtın.

@glowwithnorhane Cherry cola lips 🍒🥤 #cherycolalips #liptutorial #makeuptutorial ♬ Cola (Sped Up Version) - sped up nightcore

Sonbahar manzarası büyüledi Sonbahar manzarası büyüledi

Daha sonra dudaklarınıza çerçevedeki renkten daha açık bir kırmızı tonunda bir ruj veya şeffaf bir parlatıcı sürün. Cherry-cola rengindeki dudak makyajınız hazır.

@ervapeh #cherrycolalips ♬ greedy - Tate McRae
Editör: Aslı Yeşilyurt