Bir gün yasla, resmi ağızların lanetleme demeçleri ile, bir yerlere fatura çıkarmakla değil, 365 gün 6 saat kararlılık ile terör ile mücadele edilir. Terörün yaratmak istediği gündeme teslim olmak ve toplumu olağanüstü hal ruh hali ile konuşlandırmak terörün amaçlarına hizmet etmek demektir.

Terörü tezgahlayanlar yaptıkları kanlı eylemler ile devletin yıkılmayacağını bilecek kadar şeytani akıl sahibidirler. Onlar gündemde kalmak isterler. O nedenle teröre teslim olmayacağız laflarının kıymeti harbiyesi olmaz. Ayrıca terörle devlet mücadele eder ve bitirir...Devletin terör ile mücadele yerine mesaj vermesi, vade biçmesi gerginliği devam ettirmekten başka bir işe yaramaz.

Terör insanlık tarihi ile başlayan en büyük insanlık defosudur ve maalesef insan var oldukça devam edecektir. Terör bir zehirse, panzehiri sevgi, anlayış, empati ile huzur ve üretimin getirdiği refahtır.

BJK- BURSASPOR maçından sonra terör kanlı yüzünü dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul'da gösterdi ve an itibariyle ardında 38 ölü 140 yaralı bıraktı. Acımız çok büyük oldu.

Bütün dünya haber bültenlerinde son dakika flaş haber oldu. Aslında teröre lanet kurbanın sayısal çokluğu ile orantılı olamaz ama yansımaları nedeniyle yatırımdan turizme kadar ülkeye maliyeti çok yüksek oldu.

Hepimiz aklımızı başımıza alıp ülkemizin sorunu olan huzur ve üretim anlamında gerçek gündemine taşırsak, teröre gereken cevabı vermiş oluruz.

Terörün acısını toplum olarak paylaştığımızı zannederiz ama esas ateş terör kurbanlarının yuvalarında çıkan yangındır. Onlara saygı acılarını kullanmamakla olur.

Başın sağ olsun Türkiye'm