Koskoca seneyi zayi ettik… Artık bir şeyler yapma vaktidir diye düşünüyorum.Bahanelerin arkasına sığınmadan, bir yerleri hedef göstermeden şerefinle, onurunla, gururunla sahaya Bursaspor’u yansıtma vaktidir.

Türkiye için Ramazan, Bursaspor için puan vaktidir. Otobüs olayı moralimizi bozdu diyen topçularadır sözüm; moraliniz bozulmasın aslanım şampiyon olduğumuz senelerde Diyarbakır'da o futbolcu arkadaşlarınız sadece taraftara değil, teröristlere kafa tuttu.

Polis kaskları, emniyet birimleri ile beraber koca Diyarbakır'da saatlerce bir polis otobüsünün içinde gezdirilirken morali bozulmadı da; senelerdir uğruna canlar veren insanlar tepki gösterdi diye mi moralin bozuldu?

Bahane el gibidir her insanda bulunur,artık bir şeyler yapma vaktidir. Bu akşam çık sahaya yansıt performansını al intikamını ondan sonra istediğin yere gitmekte özgürsün. Bırakın artık bahaneleri, kendinize gelin ve son maça bırakmayın işi ne olur ne olmaz. Koca sene peşinizden gelen o taraftara borcunuz var diye düşünüyorum, bu camiaya sözünüz var diye düşünüyorum… Yeter artık oynayın!

Adnan Örnek hocaya gelince, bana göre kesinlikle bu takımda yeri olmalı, bana göre başka kişileri bırakmalı, Örnek Bursa’nın kalbinden çıkmış biri ve bu takımda kalmayı hak ediyor. Beklemeden kontratı uzatılmalı ve onun her daim söylediği proje hayata geçirilmeli, taraftar 2 sene sabretmeli ve transfer yapmadan altyapıdan takviyelerle çıkaracağımız oyuncularla 3. sene şampiyonluk kovalanmalı;Ajax örneğinde olduğu gibi… Bunlar hayal değil gerçekler, bence kesinlikle bir kez olsun camia sabır göstermeli.

Bugün vakti olup da işi olmayan insanlar, sizlere de bahane üretmeden stada… Bu 90 dakika kader belirler. Sonra geç olduğunda sosyal medyada klavyeyi eline alıp sağa sola ateş etmek fayda sağlamaz,bir an önce sende elini taşın altına sok ve derhal maça gel. Bana cezalılardan bahsetme, babanın üstüne paso al, kardeşinin üstüne al ama gel!