Daha önce incelemiş olduğumuz iki kutuptan sonra şimdi de gelecekteki hedeflerinin tek kutup olma, dinlerin ortadan kaldırılması ve Dünya nüfusunun 450 milyona düşürülmesi olan ailelere bir göz atalım. İşte aslında Dünya’yı yöneten 13 aile…

1.ASTOR AİLESİ - Astor ailesi tarafından kuruldu. Clinton gibi ABD başkanlarına burs vermekle tanınır. Astor ailesi özellikle uyuşturucu ticaretiyle ilgilenir ve CIA, MI5, MI6 ve Mossad’dan büyük destek görür.

2.BUNDY AİLESİ - 16.yy’da Amerika’ya göç eden Püriten bir ailedir. Danışmanlık şirketleri bunların kontrolündedir ve bu sayede gücün yüksek kademelerinde yer alır.

3.COLLİNS AİLESİ - Collins ailesi, İngiltere’den gelen bir ailedir. Satanist bir kulüp olan ‘Hell Fire Club’(Cehennem Ateşi Kulübü) üyesidirler. Ailenin damatları arasında eski Amerikan başkanları Madison ve Lincoln vardır.

4.DUPONT AİLESİ - Kimyasal ürünlerin bir numaralı ismi DuPont ailesidir. Amerika’nın ilk barut fabrikasını kurmuşlardır. DuPont ailesi II. Dünya Savaşı’nda Adolf Hitler’e askeri malzeme ve cephane yardımı yapmıştır.

5.FREEMAN AİLESİ - Bundy ailesi gibi ABD danışmanlarının arasındadırlar. Bir çok başkan ve kongre üyesine tavsiyelerini ya da doğru bir tabirle emirlerini uygulatmıştır ama hiç kimse onların adlarını duymamıştır.

6.HABSBURG AİLESİ - Roma İmparatoru 5.Charles’in soyundan geldiğini iddia ederler. Bu sebeple Otto Von Habsburg, Kudüs Kralı olmaya aday olduğunu açıklamıştır. Hz. İsa’nın soyunu korumaya adadıkları bilinen ‘Sion Manastırı’ isimli örgütle çok yakın ilişkileri oldukları ve bu örgütü finanse ettikleri bilinmektedir.

7.LORD AİLESİ - ABD’ye 16.yy’da gelen ve bireyleri Nathan Lord ve Thomas Lord aileleri, ABD yönetiminde etkin roller üstlenmiştir. Harriman, Bundy, Whıtney, DuPont, Russell, Freeman, Astor, Collins, Stimson ailelerini temsil ediyorlardı.

8.MORGAN AİLESİ - Rothschild ailesinin ABD’deki, Rockefeller ile beraber en büyük ortaklarındandır. Morgan ailesi, ABD’nin çok uluslu dev şirketlerinden General Electırıcs, U.S. Steell Corporatıon, Internatıonal Harvester Company ve kredi notu dağıtan kuruluşların sahibi olan ‘Morgan&Stanley’ isimli dev finans şirketini yönetirler.

9.OPPENHEİMER AİLESİ – Nicholas Oppenheimer, Şeytani İlluminati sisteminin Güney Afrikalı üyesidir. Elmas Kralı babası Harry Oppenheimer’dan büyük bir miras devralmıştır. Dünyadaki elmas yataklarının %95’ine ve diğer altın, platin gibi değerli taş ve maden yataklarının çoğunluk hisselerine sahiptir. MOSSAD’la yakın ilişkisi vardır.

10.RUSSELL AİLESİ - Bu ailenin geçmişi uyuşturucu ve köle ticaretine dayanmaktadır. Ayrıca ‘Skulls&Bones Society’ ve ‘Yehova Şahitleri’nin kurucularındandır. Tarikatların kurucularından olmadan önce, Generall Russell İlluminati ile bağlantı kurmuş ve örgütün fikirlerinden etkilenmişti.

11.WARBURG AİLESİ - Rothschild ailesinin ortakları ve geçmişi bu aileyle aynıdır. Sımon Von Kessel’in torunu Marcus Gumprıch Warburg tefecilik ve tüccarlıkla Hamburg’a yerleşti ve bankacılık alanında yoğunlaştı. Warburg bankasını kuran Marcus’un oğulları, Rothschild ailesiyle ilişkilerini yoğunlaştırdılar ve bütün Avrupa’nın finans piyasasını tekellerine aldılar.

12.ROCKEFELLER AİLESİ - Bu aile, Rothschild ile piramidin en tepesinde, Lucıfer(iblis)’in emirlerini yerine getiren ailedir. Ailenin kurucusu petrol baronu John Davıdson Rockefeller’dir. Chemıcal ve Chase, Manhattan Bank’ı 1955 yılında ticari bir evlilikle birleştirip bankacılık sektörüne adım attılar. ABD’nin tanınmış zenginlerinden olan David Rockefeller her zaman başkanların sağ kolu olarak hemen yanındaki iki koltuktan biri olmuştur. Dünyanın en büyük bankalarından Chase Manhattan Bank, Citibank ve Standart Oil, Mobil gibi dünyanın petrol pazarını elinde tutan dev şirketlerin en büyük hissedarıdır. Şirketin cirosu dünyadaki pek çok devletin yıllık gelirinden daha fazladır. Eaıt River’daki çok değerli arsayı Birleşmiş Milletler Konsorsiyumu’na hibe etmişlerdir.                                                                                                                                                                                  

13.ROTHSCHILD AİLESİ - Rothschild ailesi, ataları Mayer Amschel Rothschild tarafından 18.yy’da Almanya’nın Frankfurt kentinde Yahudi gettolarında ceketinin yakasına astığı sarı siyon yıldızıyla dükkan olarak kullandığı küçük bir evde, eski elbise ve antika madeni para satarak karanlık güçlerle ticarete başlamıştır. Warburg, Schıff, Loeb, Goldman, Kuhn, Cohen gibi diğer Yahudi ailelerle karşılıklı dayanışma içinde yürüttükleri ticari ve ailevi ilişkiler ile zamanımızda bütün dünya piyasalarını kontrol eden finans şirketlerinden ve Avrupa’daki çeşitli ülkelerde en büyük bankaların sahibi olan dev bir imparatorluğun varislerinden Heınrıch Heıne, şöyle demiştir: “Para, zamanımızın Tanrısı, Rothschild ise peygamberidir.” Başkanın sol kolu olarak diğer bir koltuk sahibi Avrupa’daki toplantıları yöneten en yaşlı ve ihtiraslı üyesi Baron Guy de Rothschild idi. Bir asırlık bir zaman zarfında Rothschild ailesi Alman, İngiliz ve Fransız borsalarını ve daha sonra bu ülkelerin ve diğer ülkelerin borsa ve merkez bankalarını ele geçirmiş, Avrupa’da krallara ve devletlere kredi açabilecek kadar varlıklı bankaların ve finans şirketlerin sahibi olmuştur. Ailenin bugünkü servetinin 3 Trilyon Dolar olduğu iddia edilmektedir.